@mirekzwirek8: Zrobisz jakiś krok w kierunku pocałowania rudej, czy wolisz pozostać na stopie koleżeńskiej? W 9/10 przypadków gdy oglądałem sam na sam seriale z dziewczynami to kończyło się na całowaniu. Tylko jedna była taka, która nie chciała się całować a przychodziła oglądać seriale, ale też się nie obraziła za to że podjąłem próbę i dalej kontynuowaliśmy znajomość na stopie koleżeńskiej.
@Ld93: Ja np w 10/10 przypadków kiedy oglądałem sam na sam seriale czy filmy z dziewczyną to nie kończyło się na całowaniu więc plz nie namawiaj OPa bo z----e sobie tylko relacje xd
@Asterling: Sam sobie zdecyduje, zadałem pytanie czy ma zamiar ryzykować czy nie. Prawda jest taka, że 100% pewności nigdy nie ma i zawsze jest ryzyko niepowodzenia, ale z tego co opisuje to ruda mu daje sygnały, więc moim zdaniem warto spróbować. Jeśli dziewczyna jest normalna, a ruda się taka wydaje, to za próbę kontaktu się nie obrazi. Z doświadczenia wiem, że dziewczyny to bardziej odbierają jako komplement nawet jeżeli odmówią
Jakich sygnałów Ty byś oczekiwał przed pierwszym pocałunkiem, jeżeli już co chwila się umawiają na oglądanie seriali sam na sam, ona daje mu buziaki w policzek i się z nim droczy
@Ld93 No tylko że to nie są żadne sygnały xD Sam takie rzeczy miałem a okazało się że jej się podoba inny i nie omieszkała mi o tym często wspominać.
Jak już ma próbować całować to niech tylko nie podchodzi
źródło: comment_mNiWvOyYJT5A9GgHaHZ9Mwpw97Xz7Rco.jpg
Pobierzźródło: comment_2vvsl5Kkw7MOm5GJvL7TIct147aDkjZb.jpg
PobierzNie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Merli20 @mackiy @Naiken @Cogdziejak @boyka7777 @Adrian77 @XMariusz @Vadzior @Janesaddiction @kakuter @Mariska123 @kecajek @Dybtas @jabadabadupka @Greenvidia @helga-von-klusken @Zielczan @BigSmoke01 @karo_lka @
@Ld93 No tylko że to nie są żadne sygnały xD Sam takie rzeczy miałem a okazało się że jej się podoba inny i nie omieszkała mi o tym często wspominać.