Wpis z mikrobloga

Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (247)

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @Merli20 @mackiy @Naiken @Cogdziejak @boyka7777 @Adrian77 @XMariusz @Vadzior @Janesaddiction @kakuter @Mariska123 @kecajek @Dybtas @jabadabadupka @Greenvidia @helga-von-klusken @Zielczan @BigSmoke01 @karo_lka @
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8: Zrobisz jakiś krok w kierunku pocałowania rudej, czy wolisz pozostać na stopie koleżeńskiej? W 9/10 przypadków gdy oglądałem sam na sam seriale z dziewczynami to kończyło się na całowaniu. Tylko jedna była taka, która nie chciała się całować a przychodziła oglądać seriale, ale też się nie obraziła za to że podjąłem próbę i dalej kontynuowaliśmy znajomość na stopie koleżeńskiej.
  • Odpowiedz
@Ld93: Ja np w 10/10 przypadków kiedy oglądałem sam na sam seriale czy filmy z dziewczyną to nie kończyło się na całowaniu więc plz nie namawiaj OPa bo z----e sobie tylko relacje xd
  • Odpowiedz
@Asterling: Sam sobie zdecyduje, zadałem pytanie czy ma zamiar ryzykować czy nie. Prawda jest taka, że 100% pewności nigdy nie ma i zawsze jest ryzyko niepowodzenia, ale z tego co opisuje to ruda mu daje sygnały, więc moim zdaniem warto spróbować. Jeśli dziewczyna jest normalna, a ruda się taka wydaje, to za próbę kontaktu się nie obrazi. Z doświadczenia wiem, że dziewczyny to bardziej odbierają jako komplement nawet jeżeli odmówią
  • Odpowiedz
Jakich sygnałów Ty byś oczekiwał przed pierwszym pocałunkiem, jeżeli już co chwila się umawiają na oglądanie seriali sam na sam, ona daje mu buziaki w policzek i się z nim droczy

@Ld93 No tylko że to nie są żadne sygnały xD Sam takie rzeczy miałem a okazało się że jej się podoba inny i nie omieszkała mi o tym często wspominać.

Jak już ma próbować całować to niech tylko nie podchodzi
  • Odpowiedz