Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +217
źródło: temp_file3520846004003778783
Pobierz
natalia-roslon +261
Ta kobieta ma takie zasięgi i zbiera tak ogromny poklask wśród #polskieonuce że jestem przerażona. W komentarzach istne piekło, wszyscy popierają jej kocopoły, całe rzesze absolwentów uniwersytetu chłopskiego rozumu. Dwa dni temu jak zaczęła sie akacja polskieonuce, byłam w szoku jak wiele Polaków a nie ruskich trolli tęskni za ruskim butem, ale teraz jestem już totalnie wywalona z kubotów na ziemię, leżę na podłodze i nie wierzę. Marzę, żeby tej
źródło: 1000040498
Pobierz

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Naiken @restecp @Cogdziejak @mackiy @Kotlet-Schabowy @helga-von-klusken @kowzan @Fren @Furion @Jimbambo @elune @Shzavv @Merli20 @Mariska123 @Inszallah @Vadzior @Adrian77 @Bazingaqq @guex @
@mirekzwirek8: Hejterow zlewaj ciepłym moczem. Zawsze będzie ktoś kto zamiast po prostu odpuścić sobie czytanie jak mu się nie podoba to będzie głupio komentował i każdy kto cokolwiek publikuje w necie od tego nie ucieknie. Jeśli chcesz być dziennikarzem to Twoje artykuły też będą hejtowane przez niektórych, w obecnych czasach nie ma przed tym ucieczki. Zresztą no z drugiej strony
Parę dni temu sama pytałaś pod jednym z postów OPa jak się dostać na taki oddział i dostałaś namiary. Może faktycznie warto byś skorzystała zamiast tylko narzekać.