Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bartoni: skoro promowanie ideologi lgbt nie szkodzi zwykłemu modelowi rodziny

To jak promowanie tradycyjnych wartości może szkodzić ideologi lgbt?

W ogóle czuje się urażony że nie umieściłeś mnie na liście nienawistników z którymi należy zrobić porządek, widocznie za słabo promuje własne konserwatywne wartości
  • Odpowiedz
To jak promowanie tradycyjnych wartości może szkodzić ideologi lgbt?

@Atreyu: to nie jest promowanie tradycyjnych wartości, tylko głoszenie że inne preferencje to dewiacja

to tak jakbyś głosił że bycie leworęcznym, to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@Atreyu: Ja nie odpowiadam za tag bekazkatoli co więcej ani jednego wpisu mojego autorstwa tam nie znajdziesz. I co więcej, mam ten tag na czarno. Twój argument to nic innego jak odbijanie piłeczki w moja stronę.
@papierowy_ludzik: Wszyscy ludzie chorują, nawet homoseksualistów dotyka katarek.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 13
@papierowy_ludzik: Udawanie debila średnio Ci wychodzi. Gdybym wstawił coś co obraża kogoś "nawet przypadkiem" (a nie celowo) - przeprosiłbym i usunął, zmienił formę pozbawiona konotacji a nie brnął dalej.
  • Odpowiedz
ani jednego wpisu mojego autorstwa tam nie znajdziesz. I co więcej, mam ten tag na czarno

@KrwawyPacyfista: ale nie jesteś jedyny, a znajduje tam sporo wpisów osób których jednocześnie oburza obrazek normalnej rodziny z parasolem który chroni przed tęczowym deszczem

Jakbyś stanowił reprezentacyjną grupę, albo większość to jeszcze bym zrozumiał i Cię rozgrzeszył
  • Odpowiedz
  • 1
@Atreyu: A kim jesteś aby mnie "rozgrzeszac". Mniejsza o to. Nie mam nic wspólnego z żadnym tagiem bekazkatoli ani jakimkolwiek tego typu i proszę się ode mnie odstosunkować
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
nikt cię nie będzie gnębił w szkole, nikt nie będzie próbował prowadzić na tobie pseudonaukowych terapii mających cię wyleczyć z katolicyzmu, gminy nie uchwalą sobie "stref bez katolicyzmu". Katolików jest w Polsce z 15 milionów i nikt ich nie prześladuje

@Bartoni: NO NIE WIEM NIE WIEM XD

• Odpowiedz