Aktywne Wpisy

Minieri +189
Wichniarka autentycznie nie da się słuchać, nie dość że autorytet słaby, bo piłkarz to był co najwyżej średni, to pierdzieli te swoje kocopoły z tak irytującą manierą, że nie wierzę, że nadal jest regularnie zapraszany do studia. Wiadomo że pewnie Borek załatwił mu tę robotę bo friendship ended with Hajto a Borek musi widocznie mieć jakiegoś swojego przygłupa z Budeslyś przy boku
#mecz
#mecz

bastek66 +53
źródło: 1783671426392082
Pobierz

#warszawa #gdansk #poznan #krakow
źródło: comment_1583144230i0l3xpJ5h0B8L0yQjoWbeW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_15831446353iCPWx8rcNveRX3ksiot5G.jpg
PobierzTrzy pasmowe jezdnie buduja tam gdzie ruch jest taki ze na kazydm pasie zawsze jest gesto, a na prawym to juz 24h.
Czyli zawsze masz powod do tego zeby jechac srodkowym
Owszem czesto konsekwentnie trzy pasy zablokowane tyle ze oni maja podkladke bo jada zgodnie z przepisami 80.
Skąd wzięte jest to 500 zł?
Jak rozumiem jazda lewym i środkowym pasem to jest naruszenie tego paragrafu:
źródło: comment_1583148427b7BSEtXhSq1k4EIOlCsEOL.jpg
PobierzNo tak napisali. Ale nie podali podstawy prawnej. A ja nie jestem pelikanem i mówię: sprawdzam. I wynik sprawdzania mi się nie zgadza.
* Pokazana wyżej kwota może się różnić, bo ciule z ministerstwa nie poprawiają na bieżąco tekstu ujednoliconego. Ale na pewno nie wzrosła do 500 zł.
Zresztą sama kwota 500 zł jest podejrzanie duża, bo tyle jest omijanie przed przejściem, co jest dużo, ale to bardzo dużo