@Mergan27: brak glutaminianu to minus. Nie wiem dlaczego ma być plusem. Żarcie lepiej smakuje a od 30lat nie mogą udowadnic, że jest bardziej szkodliwy od soli.
@Ayano: Powinienem teraz powiedzieć, że żyję jedną zupką dziennie. ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ Lecz no ogólnie raczej jako żarełko między 3 głównymi posiłkami, a ostatnio jako śniadanko, co jest spoko opcją.
@Mergan27: brak glutaminianu sodu wpływa na słabe doznania smakowe Glutaminian sodu jest jak sól - w rozsądnej ilości nie szkodzi a wprowadza do potrawy intensywny smak
źródło: comment_15841272790HZpWyabfWIwNpL1jiMK2L.jpg
PobierzNie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @basalyk44 @Figgeroo02 @antekstr @polskiburger4-40 @123x321 @Pan_Kolega @kulkohere @malibbv @marektofrajer @sympatycznykebab7 @poam89 @Janek_dzbanek @Vuko_KK @riley24 @Biszkopcik @Pilaf @czarek10m @Uhaab @InivaridU @
źródło: comment_1584127397uw99bgpD2dPGteGYfp2KLG.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
liczę na kolejny
Glutaminian sodu jest jak sól - w rozsądnej ilości nie szkodzi a wprowadza do potrawy intensywny smak