Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +85
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +343

W trakcie rozmowy w kawiarni raczej też nie dojdzie do pocałunku bo to nie miejsce na takie rzeczy :p
Imo jeśli chcesz eskalowac pierwsze delikatne kontakty fizyczne to lepiej zacząć bardzo neutralnie : przepuścić w drzwiach i dotknąć między łopatkami, wziąć od niej płaszcz/ pomóc założyć płaszcz i pogładzić po ramieniu przy tej okazji, lub
Pomysl w drugą strone - akceptujac zaproszenie daje tak samo tobie znak, ze jest zainteresowana (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Zaakceptował: Precypitat
Na następny raz najpierw naucz sie czytac, a potem hejtowac.
A ten hejcik zza anonimowego konta to juz w ogole uroczy jest (。◕‿‿◕。)
Zaakceptował: sokytsinolop
Nie wiem, Ty mi powiedz (。◕‿‿◕。)
Przeciez juz uroiles sobie wszystko w głowie xD
Bez odbioru, frustracie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
to chyba zależy od człowieka, ja sobie nie wyobrażam od razu przejść do flirtu
Z tym przepuszczaniem w drzwiach to jakoś sztucznie to wyjdzie. Skoro ona widzi, że ewidentnie przepuszczam ją, to chyba nie muszę jeszcze jej popychać, by domyśliła się, że ma iść przodem.
Ze zdejmowaniem/zakładaniem
źródło: comment_15874902715WGUxHmPNzSYJVoE8J12to.jpg
Pobierz