Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@wyjzprz2: nie wydaje mi się, żeby para na zdjęciu byla stylizowana na pierwszą randkę ;p

W trakcie rozmowy w kawiarni raczej też nie dojdzie do pocałunku bo to nie miejsce na takie rzeczy :p

Imo jeśli chcesz eskalowac pierwsze delikatne kontakty fizyczne to lepiej zacząć bardzo neutralnie : przepuścić w drzwiach i dotknąć między łopatkami, wziąć od niej płaszcz/ pomóc założyć płaszcz i pogładzić po ramieniu przy tej okazji, lub
  • Odpowiedz
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania: no o to chodzi w zaproszeniu na randke, żeby dziewczyna wiedziala co jest na rzeczy ;p
Pomysl w drugą strone - akceptujac zaproszenie daje tak samo tobie znak, ze jest zainteresowana ( )
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania: 'mojej proby kontaktu nie podjal' ()

Na następny raz najpierw naucz sie czytac, a potem hejtowac.
A ten hejcik zza anonimowego konta to juz w ogole uroczy jest ()
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: no nie wiem, wszystkie moje związki z dwóch zawsze się zaczynały przyjaźnią, dopiero później stopniowo któraś ze stron dawała znać że liczy na coś więcej i tak to szło stopniowo

to chyba zależy od człowieka, ja sobie nie wyobrażam od razu przejść do flirtu
  • Odpowiedz
Imo jeśli chcesz eskalowac pierwsze delikatne kontakty fizyczne to lepiej zacząć bardzo neutralnie : przepuścić w drzwiach i dotknąć między łopatkami, wziąć od niej płaszcz/ pomóc założyć płaszcz i pogładzić po ramieniu przy tej okazji, lub to samo przy dosunieciu krzesła.

Z tym przepuszczaniem w drzwiach to jakoś sztucznie to wyjdzie. Skoro ona widzi, że ewidentnie przepuszczam ją, to chyba nie muszę jeszcze jej popychać, by domyśliła się, że ma iść przodem.

Ze zdejmowaniem/zakładaniem
wyjzprz2 - >Imo jeśli chcesz eskalowac pierwsze delikatne kontakty fizyczne to lepiej...

źródło: comment_15874902715WGUxHmPNzSYJVoE8J12to.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz