Aktywne Wpisy

dominowiak +459
#heheszki #kolej #ciekawostki
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
źródło: image
Pobierz
bArrek +30
Byłem wczoraj w takiej knajpie w mieście po odbiór zamówienia z apki dla biedaków no i knajpka taka fajna elehancka klimatyczna chwilkę musiałem poczekać na zamówienie i do lady podszedł młody chłopak który siedział przy stoliku z jakąś dziewczyną nie chce tutaj bawić się we wróżbitę ale wyglądało mi to na randkę chłopak podszedł do lady i powiedział że chce zapalić rachunek był spory ponad 150zl i tylko wyciągnął kartę przyłożył i

#mieszkanie #wnetrza #remontujzwykopem #architekturawnetrz
źródło: comment_15880822510kLK0WhLhvlwIDkcWpZFK7.jpg
PobierzxD
Może jakaś mleczna plexa i delikatne podświetlenie. Choć to też może być okrutny kicz. Ja bym to raczej wypełnił takim samym parkietem jak na reszcie podłogi, zarys powinien być widoczny więc może być fajny smaczek, bez rzucania się w oczy.
@dran2: Idą w izolacji, jeśli nie jest uszkodzona, to nic się nie stanie.
@kierowcaautobusuofficial: Nawet mi się spodobał pomysł ale po piątym powtórzeniu przestał być śmieszny ;)
źródło: comment_1588083115Z4rhs2tMN0UzmdXBXSp4Bu.jpg
Pobierz