@Damnation: Jazda wózkiem widłowym to moja pasja od dzieciństwa, już jako 4 miesięcznemu bombelkowi wyszły mi dwa zęby co uczyniło mnie podobnym do paleciaka. Od małego byłem przeznaczony do tej pracy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Damnation: ja miałem lepiej :D po kursach skierowali nas do Mrówki żeby tam łapać staż na magazynie. Wymagania: przynajmniej średnie xD jak połowa chłopaków miała gimnazjum lub zawodówke
@Damnation: Żebyś umiała dogadać się z innymi. Jeżeli na tym magazynie nie pracują sami idioci to mogą chcieć zweryfikować kogo im dokładają. I odwrotnie - jeżeli jest banda matołków na magazynie a list ktoś napisze ĄĘ to raczej też mogą go nie wziąć bo zwyczajnie nie będzie pasował. Albo się będzie rzucał o BHP ( ͡°͜ʖ͡°)
@Damnation: tak to jest w dużych firmach. Rekrutacją zajmują się ludzie biurowi, zupełnie oderwani od rzeczywistości na stanowiskach, powiedzmy, fizycznych gdzie nigdy nie pracowali a na magazynie byli może 4 razy po jakiś papierek.
#pracbaza #praca
Komentarz usunięty przez moderatora
@emcter we wszystkich ogłoszeniach, które mnie dotąd interesowały nie było wymogu listu motywacyjnego, a do fizycznych prac często chcą ¯_(ツ)_/¯
@AkyszLewusie mój poprzedni szef był wykopkiem, ale nigdy się nie przyznałam, że ja też jestem ( ͡º ͜ʖ͡º)
xD co za barany chcą list motywacyjny w tych czasach
Komentarz usunięty przez moderatora