@pylocz prawda jest taka, że kociarze nie lubią psów bo ich nie mają :) . Skoro można kochać kota, który czasem potrafi traktować pana jedynie jako źródło pokarmu, to tym bardziej można kochać tak wierne zwierzę jak pies. Myślę, że każdy kto posiadał obydwa te zwierzęta to potwierdzi :) .
@KozakCzerwony: pierdoły piszesz. Od zawsze w moim domu był kot i jest teraz (prawie 11 lat ma) i również lubię psy. Obie te istotki mają swój charakter i każdego z nich lubię. Mój kociak jest spokojnym kotem, który wita mnie po powrocie z pracy, często przebywa ze mną (przychodzi sam do pokoju), tęskni jak któregoś z domowników nie ma dłużej (chodzi po mieszkaniu - szuka i czasem zamiauczy), rzadko zdarzy
@Roxi5017 Ja miałem kilka kotów i tylko jeden był (prawie) tak wierny jak pies. Jeden to nawet poszedł w p---u niewdzięcznik i wracał co parę miesięcy na żarcie, aż w końcu poszedł do sąsiadów parę ulic dalej i tam został (aż wybył od nich także) mimo iż u mnie michę miał zawsze pełną. Psów miałem tyle co i kotów - 4 i każdy był tak samo wierny. Tak samo psy i
Z tym ziomkiem jest zabawa, śmiech i radość każdego dnia xD
Ps wszedł w 4 gęstość przez aparat srajomi
#pies #pokazpsa #zwierzaczki #psy #smiesznypiesek #humorobrazkowy #heheszki
źródło: comment_1592494441QOz7B4ukKkmB3YJwpLNVDa.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu