Przecież to "wsparcie" Kubicy dla Dudy to jakaś ściema. To wywiad z przed chyba 6-8 miesięcy. Tam ani razu nie pada słowo poparcia a tylko to, że sympatycznie się rozmawiało. #tvpis znowu manipuluje #f1 #polityka
@wysiol: wywiad jest jednak młodszy bo wspomina o epidemii. A może RK i będzie głosował na Dudę - jego sprawa. Ale ani razu nie zająknął się, że go popiera. Wycięli fragment z wywiadu o jakichś pogaduszkach. Zresztą materiał w całości jest tak zrobiony, że mam wrażenie, że Duda jest kolejnym wcieleniem JP2 :)
@wolviex: od początku mówiłem, że sponsoring Orlenu to dla Kubicy cyrograf, to mnie mieszano z błotem, że "ale polska firma w f łan!". A mówiłem że lepiej mieć w 100% prywatnych sponsorów a nie takie quasi prywatne firmy.
@dondon: nie zaprotestuje, bo zawsze go takie akcje nie interesowały. A znając jego miłość do internetów to pewnie nawet nie wie, że go ubrali w materiał tvp.
@wolviex: Tak będzie głosował na Dudę a o co chodzi? Nawet już to zrobił ponieważ aktualnie Robert jest poza granicami kraju i przebywa w słonecznej Italii przygotowując się do niebezpiecznego Grand Prix dookoła wielkiego kanionu Di Andora. Tutaj zdjęcie z wypełnionej karty do głosowania korespondencyjnego
@wolviex: Kubica ma całkowicie w------e na to, co się dzieje w Polsce. Nie mieszka tu, a hajs się zgadza, więc po co miałby psuć dobry układ. Co najwyżej troszkę sobie w domu popłacze. ( ͡°͜ʖ͡°)
@wolviex @wysiol tak sobie wmawiajcie, że on nie może się nic odezwać, a dla niego to dobrze, bo nie musi się publicznie jeszcze raz przyznawać do Dudy XD
@Vafik: a niech się przyznaje - RK zawsze był trochę konserwatywny, choć politycznie nigdy się nie udzielał. Problem nie leży czy i kogo popiera, ale w tym, że tvpis wykorzystało fragment jakiegoś wywiadu na inny temat dla podbudowania swojej tezy, nie mając na to poparcia w jego słowach.
#tvpis znowu manipuluje
#f1 #polityka
źródło: comment_1593065145z2tC0RryfculasuxRXR42Z.jpg
PobierzA może RK i będzie głosował na Dudę - jego sprawa.
Ale ani razu nie zająknął się, że go popiera. Wycięli fragment z wywiadu o jakichś pogaduszkach.
Zresztą materiał w całości jest tak zrobiony, że mam wrażenie, że Duda jest kolejnym wcieleniem JP2 :)
źródło: comment_1593074151CUbz106J6Zbvov4xoLcfKW.jpg
Pobierzźródło: comment_1593074245NTz17DQ4dYBfhgplrVw6Jh.gif
Pobierz@wysiol tak sobie wmawiajcie, że on nie może się nic odezwać, a dla niego to dobrze, bo nie musi się publicznie jeszcze raz przyznawać do Dudy XD