Czy mojemu stejkowi z antrykotu wolno plusa? 2h w sous vide na 60 *C a potem palnik po wierzchu. Następnym razem wezmę i jeszcze rzucę na masełko z rozmarynem i czosnkiem. Do tego zrobię dry baine sola, bo brakuje czegoś ;) #gotujzwykopem #sousvide #foodporn
@impulse_101 nie rozumiem, wcale nie masz rzeczy z marketu nie w plastiku xD albo znasz tylko McDonalda i schabowe twojej matki... Polecam trochę świata zwiedzić i wybrać się do paru restauracji ;)
@LadniePieknie: @doznanie: co innego gdy masz jedzenie zapakowane w plastiku i lezy w lodowce a co inego gdy plastik grzejesz na ogniu. Nie mowie tego po zlosci, ale jak jest mozliwosc to lepiej unikac i starac sie uzywac szkla. Plastik jest wygodny i jesli ktos woli to mozna powiedziec mam #!$%@? i wole wygode ale zawsze cos przechodzi w to jedzenie, jesli jest spozywczy to mniej niz przy zwyklem ale
Następnym razem wezmę i jeszcze rzucę na masełko z rozmarynem i czosnkiem. Do tego zrobię dry baine sola, bo brakuje czegoś ;)
#gotujzwykopem #sousvide #foodporn
PS. OPie bandyto - głodny się zrobiłem.