Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +608
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Davvs +537
Czyli tak
1. Bulisz kaucję
2. Bulisz coraz to większe rachunki za normalny odbiór śmieci z segregacją (plus tylko dla firm odbierających odpady bo będą ich mieli mniej w żółtych/zielonych workach)
3. Musisz jeździć do sklepów z worami nieuszkodzonych w żaden sposób butelek i stać pod automatami wrzucając każdą butelkę po kolei.
4. Zamiast kasy dostajesz bon do sklepu pod którym masz ten automat.
Wszyscy tam zdrowi?
#kaucja #systemkaucyjny
1. Bulisz kaucję
2. Bulisz coraz to większe rachunki za normalny odbiór śmieci z segregacją (plus tylko dla firm odbierających odpady bo będą ich mieli mniej w żółtych/zielonych workach)
3. Musisz jeździć do sklepów z worami nieuszkodzonych w żaden sposób butelek i stać pod automatami wrzucając każdą butelkę po kolei.
4. Zamiast kasy dostajesz bon do sklepu pod którym masz ten automat.
Wszyscy tam zdrowi?
#kaucja #systemkaucyjny
źródło: 000KLTV8MNE36MPM-C322-F4
Pobierz

-pasta curry thai pride (na 400 g kurczaka dałam 1.5 saszetki
-400 g kurczaka w plasterkach (pierś ale mięso z udzikow nawet lepsze)
Warzywa: daje co mam i też trochę na oko (może być grodzek cukrowy, cukinia, papryka, groszek zielony... Tym razem dalam jak nizej)
-papryka czerwona
-pol