Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +18
Myślałem, żeby wrócić na psychoterapie tylko tym razem znaleźć sobie Julkę taką po studiach. Mówić jej, że jestem incelem i nigdy nie zaruchałem. Przy okazji miałbym w majtkach dyktafon, żeby nagrywać rozmowy na tag. Poruszałbym tak wszelakie kwestie które chcielibyście usłyszeć. Myślicie, że to dobry pomysł?
#blackpill #psychologia
#blackpill #psychologia

Runaway28 +4
źródło: 1000044439
Pobierz

W poniedziałki będziemy głosować półfinał A, kontynuując tradycję z poprzedniego miesiąca.
Link do głosowań w półfinale A.
Ze względu na masowy trolling, proszę każdego użytkownika o podanie swojego nicka z wykopu. Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu.
Kierowców chyba nie muszę przedstawiać, ale jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości, to przygotuję jakieś podsumowanie pojedynczych największych osiągnięć każdego z nich. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następne zestawy wjadą w środę, i będą głosowania pierwszej kolejki półfinału B - zgodnie z tym, co mieliśmy w fazie grupowej. Proszę o nietrollowanie - głosujemy obiektywnie (nawet ja nie hejtuję Alonso za wszelką cenę), i żeby każdy oddał głos dokładnie jeden raz. Trollując i głosując wielokrotnie psujecie w ten sposób całą zabawę. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak jak pisałem, dodałem jedno pole, póki co testowo - należy podać swój nick z wykopu. Może w ten sposób odechce się trollowi mieszać w zabawie. Przez twoje zabawy zepsuty został wynik nie tylko tej jednej ankiety w którą celowałeś, ale także i trzech pozostałych.
#rankingf1 #f1
źródło: comment_1594030449XR6BG3TBaVEKOmskitlojU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
W ogóle tu jest cała masa pojedynków z przeszłością na prawdziwym torze - Alonso z Raikkonenem, Schumacher z Kimim i Alonso, z Bergerem i Jacquesem, Hamilton z Alonso/Raikkonenem/Buttonem/Rosbergiem/Kubicą, Fangio z Ascarim, Scheckter z Gillesem, w zasadzie tylko Graham Hill i Alan Jones są tacy nieco osamotnieni ( ͡° ͜ʖ