Aktywne Wpisy

agnostic +256
Proszę Państwa, oto butelkomat w Biedronce. Mówili, że trzeba wprowadzić system kaucyjny ale nie mówili, że nie można na o-------l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
źródło: 1000046659
Pobierz
źródło: temp_file119450909189948363
Pobierz

Ziomuś, jak tam, chyba dobrze?
Podsumowanie szykujesz?
Sprzedałeś finalnie coś miesiąc temu?
Pewnie nie jestem jedyny, który z niecierpliwością czekam na update przy tych sprzyjających warunkach.
@gonzo91: ciekawie... na pewno
Komentarz usunięty przez autora
@Kerchak: To po co obserwujesz jak nie możesz czegoś zrozumieć. Nawet pies jest na tyle mądry, że jak nie potrafi pojąć sztuczki to przestaje się jej uczyć bez zachęty.
@anonimowy_programista: Jak piszesz do mnie to mnie zawołaj. Czarna lista nie pomoże jak co jakiś czas trafia się ktoś kto spamuje i nie potrafi korzystać z internetu. Nie da się kogoś zbanować prewencyjnie bo nie wiesz jaki nick będzie spamował. Taki sam syf jest na ekstraklasaboners. A to tylko dlatego, że
Komentarz usunięty przez autora
@Kerchak: Niepotrzebnie. Twoje współczucie dla mojego otoczenia nie znaczy zupełnie nic. Ba. Moje otoczenie nawet nie ma świadomości, że właśnie rozmawiamy.
@dupinka5000: Będę robił to na co mam ochotę i nic ci do tego jak spędzam własny czas. A obrażać mnie chamie nie musisz. Inwektywy świadczą tylko o tobie i o tym, że cię matka nie potrafiła wychować. A nie o mnie.