Aktywne Wpisy

vieniasn +23
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

źródło: comment_15964502679UAWbKf77ghGLhYymtC05k.jpg
PobierzNie mają tych samych braw i są do odróżnienia.
Komentarz usunięty przez autora
@PMV_Norway: Nie zdziwiłbym się.
"Warto dodać jak bardzo próbował ukryć swoje cechy - zakryte uszy słuchawkami, czapka, gogle narciarskie, rękawiczki, bluza ukrywająca sylwetkę, robienie nienaturalnych min, aby trudniej było go rozpoznać. Idealny stereotyp wroga - "zboc*eńca" z tęczową flagą, który dotyka krocze."
@ghostface: Dodatkowo w Warszawie od 20 lat są parady równości. Większość działaczy/aktywistów ma jakąś tęczową flagę - nie muszą brać materiału (baldachimu) z łóżka swojego dziecka.
@franaa: to tylko udowadnia, jak bardzo mało przenikliwe w myśleniu i obserwacjach są konserwy - po tym w jakim stylu łyknęły bait. Jedna z najmniej inteligentnych grup.
ciekawe czy to odszczekają kundle, jak namierzą kolesia i w 100% potwierdzi się że to jakaś tvpowska prowokacja
@PMV_Norway: Fake. Nie pracownik, jakiś autentyczny świr (zresztą akurat hetero). Wiem z dobrego źródła.
DW: @artpop