Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

@szrono: pytaj o warszawe taguj #wroclaw, zawolaj niepotrzebnie prawie 3500 osob (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Na obiad polecam koereańską restaurację https://www.facebook.com/KoreaTownRest - przepyszna kaczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT: Do tej restauracji lepiej zrobić rezerwację. Nam ledwo udało się wcisnąć po oczekiwaniu na wolny stolik bez rezerwacji.
- Bułkę przez bibułkę i Aioli już nam ktoś polecał, więc jeśli potwierdzasz, że spoko, to tam na pewno zawitamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie to nie mamy raczej konkretnych upodobań, ale lubimy: kuchnię amerykańską (steki, żeberka, burgery - mięcho!), kuchnię indyjską, Polską -
Z polskiej obok był fajny lokal, ale mają nowe otwarcie we wrześniu dopiero, teraz zamknięci.
A gdybyście byli nastawieni tylko na jedzenie (bez alko, za to DUŻO jedzenia) to jestt all-you-can-eat na dworcu centralnym i nazwa sie (chyba) WOK sushi
@Wozyack: nie ma za co (✌ ゚ ∀ ゚)☞
P--o i jedzenie w okolicy starówki
Restauracja Maryensztadt Craft Beer & Food :) pyszne browarki
Burgery w centrum też i przy koszykach: Warsaw Burger Bar
A w koszykach pyszne lody vis a vis Jeffsa :)