@Ekspert_od_niczego: Biosławek manipuluje przy odpowiedziach ?! Jak to możliwe ? ( ͡°͜ʖ͡°) Przecież to nawiedzony niespełniony świadek jehowy na krucjacie przeciwko światu
@prawa_reka_sorosa: To jest p--------o, ale nie uważam, że takie poglądy uniemożliwiają dyskusję. Natomiast usuwanie kulturalnych i na temat odpowiedzi interlokutora faktycznie ją uniemożliwia, dlatego nie podjąłem się dalszej dyskusji po wykasowaniu mojego wpisu.
@Ekspert_od_niczego Odpowiedziałem ci na ten bełkot, który się kończy w momencie jak go zaczynasz produkować! Boicie się konkretów, co?
Zaczłeś od tej bzdury i na niej zawiesiłeś całą argumentację. To już nie działa, musicie się bardziej postarać! :)
Autor tego czegoś twierdzi, że nie ma jednej ideologii wyznawanej przez LGBT, bo LGBT to ludzie, którzy mogą mieć skrajnie różne poglądy: religijne, polityczne i tak dalej. Innymi słowy zapewnia nas, że uczestnicy tęczowych
@bioslawek: Usunąłeś moją odpowiedź, więc nawet nie czytałem dalszych twoich wypocin. Po co, skoro i tak byś usunął wszystko, co napiszę. Mogę teraz natomiast się cieszyć swoją moralną wyższością nad Tobą, bo ja nie robię takich akcji ;) Chociaż pare osób już pisało, że dyskusja z Tobą jest bezcelowa, więc może zacznę? Oko za oko.
@Ekspert_od_niczego: Napisałem ci o tych "naukowych" dowodach w swoim drugim poście - namiary dostałeś. Teraz jeszcze o europejskich standardachy demokracji i polskim prawie! Przypominam, że Polska jest nadal SUWERENNYM KRAJEM! ( ͡°͜ʖ͡°)
NA ŚWIECIE NIE MA I NIGDY NIE BYŁO DEMOKRACJI!
Zapewnianie ludzi o tym, że żyjemy w państwie demokratycznym, to OSZUSTWO. Ludzie dają się łapać na tego typu slogany, jak muchy na lep.
@Ekspert_od_niczego: Biosławek manipuluje przy odpowiedziach ?! Jak to możliwe ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przecież to nawiedzony niespełniony świadek jehowy na krucjacie przeciwko światu
@Ekspert_od_niczego: Równie dobrze mogłeś sobie podyskutować z małpą. Takie p--------o można znaleźć na jego blogu
źródło: comment_15974197520EAJe0V067SAYxqXLj4DjM.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/51410617/zagraniczne-media-o-sytuacji-w-polsce-zwiazanej-z-/
źródło: comment_1597437430xIVS6lcjWfRY20il5PJvTt.jpg
PobierzZaczłeś od tej bzdury i na niej zawiesiłeś całą argumentację. To już nie działa, musicie się bardziej postarać! :)
Autor tego czegoś twierdzi, że nie ma jednej ideologii wyznawanej przez LGBT, bo LGBT to ludzie, którzy mogą mieć skrajnie różne poglądy: religijne, polityczne i tak dalej. Innymi słowy zapewnia nas, że uczestnicy tęczowych
Szerszy opis problemu https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Rodzicielstwo_osób_LGBT
PS dowód anegdotyczny to nie dowód. Inaczej o heteroseksualistach świadczyłoby chociażby to https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Sprawa_Josefa_Fritzla
NA ŚWIECIE NIE MA I NIGDY NIE BYŁO DEMOKRACJI!
Zapewnianie ludzi o tym, że żyjemy w państwie demokratycznym, to OSZUSTWO. Ludzie dają się łapać na tego typu slogany, jak muchy na lep.
źródło: comment_1597439788gaFHb4FK7G60ZLcclSh6ij.jpg
PobierzOd jakiej
Komentarz usunięty przez autora