Aktywne Wpisy

vieniasn +26
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +203
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

https://developer.android.com/jetpack/compose
xD
Komentarz usunięty przez autora
Z kolei teraz jak muszę coś w wyklikać w storyboardzie (to wasze najlepsze natywne programowanie) to mnie k-----a strzela.
1. Brak refleksji
2. Brak ścisłego typowania. Można sobie wywoływać dowolne metody na typie object. Jeśli w runtime trafimy na obiekt który ma taką metodę to ok, jeśli trafimy na coś innego to kupa.
I właśnie z tych powodów pisanie dużych projektów będzie problematyczne. Bez ścisłego typowania ani rusz. Dlatego też nie rozumiem ludzi co piszą np backend w
@zibizz1 ustaw sobie dobrze analysis_options.yaml to będziesz miał lepsze typowanie (ja używam tego z pakietu lint), nawet brakujący toList() Ci wykryje.