@jaxonxst: ajc, brak platyny dzisiaj, szkoda :/ propsy za robotę! Choć myślałem, ze po wyborach nie będzie już tyle pretekstów do złot i materiału do Twojej obróbki, a jednak
Nie mogę edytować... @jaxonxst: dodaj, że ta pseudo straż narodowa, to onr!!! Nawet kibole są z kobietami. Narodówka konfederacji i pisu działa, te ogry czują się bezkarne.
@jaxonxst: liczyłem na zlota i się nie przeliczyłem choć myślałem że 7 i 8 dostanie jakieś wyróżnienie bo dzisiaj wyjątkowo oglądałem na żywo żeby sobie porównać z narracja z TVN na temat protestów
@justypl: onr na mazowszu nie istnieje. Opowiem zainteresowanym historyjkę:
z Robertem Bąkiewiczem sprawa była taka, że lata temu dołączył do ONRu z kolegami z Narodowego Pruszkowa. Po jakimś czasie przejął po Tumanowiczu (chyba) prezesurę w Stowarzyszeniu MArsz Niepodległości. Wykorzystał słabość struktur ONRu aby przejąć wodzostwo, a następnie w-----ć wszystkich zaangażowanych i nieprzychylnych mu działaczy. Powołał Media Narodowe, gdzie był prezesem. Miał więc w rękach Marsz, ONR i Media, ale okazało się,
@jaxonxst: dałem plusa w połowie drugiedo akapitu a jak skończyłem to chciałem jeszcze raz zaplusować, ale ten pierwszy już wskoczył do tego czasu :D dobra robota mireczku!
Komentarz sponsorowany przez Kiszonki Narodowe sp. z o. o.
@jaxonxst: dodaj, że ta pseudo straż narodowa, to onr!!! Nawet kibole są z kobietami. Narodówka konfederacji i pisu działa, te ogry czują się bezkarne.
XD A sie śmialiśmy z "zmień prace weź kredyt"
Masz pizzerie? Otwórz krematorium.
@jaxonxst: Gdyby wiadomości nosiły mundur:
źródło: comment_1603742390Ny7bcZKxHt9CD33NUEBdbd.jpg
Pobierzz Robertem Bąkiewiczem sprawa była taka, że lata temu dołączył do ONRu z kolegami z Narodowego Pruszkowa. Po jakimś czasie przejął po Tumanowiczu (chyba) prezesurę w Stowarzyszeniu MArsz Niepodległości. Wykorzystał słabość struktur ONRu aby przejąć wodzostwo, a następnie w-----ć wszystkich zaangażowanych i nieprzychylnych mu działaczy. Powołał Media Narodowe, gdzie był prezesem. Miał więc w rękach Marsz, ONR i Media, ale okazało się,
dobra robota mireczku!