Wpis z mikrobloga

@TylkoNa1Chwilke: ten portal to ściek internetu, niestety ale tutaj jednego dnia kogoś się nosi na rękach a drugiego już kopie. Szkoda nerwów i czasu na nawracanie tutejszych użytkowników. Za chwile i panią zjadą.
  • Odpowiedz
@Dbzdur: ja nie zamierzam się z nikim kłócić, nie tak mnie wychowano ale poczułam taki obowiązek, żeby o nich napisać kilka zdań bo ci ludzie walczą o córkę. Nawet moi rodzice kiedyś powiedzieli, że nie znają zbyt wielu rodzin które od tylu lat się nie poddały i ciągle mają nadzieję
  • Odpowiedz
@TylkoNa1Chwilke:

Zarejestrowałam przed chwilką tu konto bo nie mogłam nie zareagować na to co wczoraj przeczytałam wchodząc na www.pomagamypaulinie Chciałam przesłać linka tej strony do znajomej i dobrze że go wcześniej otworzyłam.

I akurat wczoraj weszłaś na stronę, kiedy to przekierowanie powstało, a przez kilka tygodni gdy strona nie działała takiej potrzeby nie było? xD Ty Robert to jesteś głąb, skarbówka i tak się dowie, prześwietlą Ci konta oszuście.
  • Odpowiedz
@TylkoNa1Chwilke: Tłumaczenie w stylu "to dobry chłopak i zawsze dzień dobry mówił", a to że wyłudzał tutaj pieniądze, obrażał, mataczył, kręcił, podrywał, proponował oszustwa podatkowe, to już pal licho.
Daj sobie spokój. Cała społeczność się na nim doskonale poznała i naszego zdania już takie umizgi nie zmienią.
  • Odpowiedz
@ColdMary6100: siedze tu troche lat ale nigdy mnie jakos ta sprawa chorej dziewczyny nie interesowala, ale chcesz powiedziec ze ten typ co ma corke z sm i zbieral tu hajs przez lata tak o---------l?
  • Odpowiedz