Aktywne Wpisy

Ksemidesdelos +50
W Ugandzie odkryto ponad 31 milionów ton rudy złota, w której znajduje się około 320 tysięcy ton czystego, rafinowanego złota. Szacunkowa wartość tego skarbu to aż 12 bilionów dolarów.
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
źródło: uganda
Pobierz
Chicoxxx66 +141
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czyli problem z cewkami.
Jeśli chcecie mieć pewność czy to na pewno cewki proponuje zrobić test - jeśli jesteście w dashboardzie konsoli i nic nie robicie - natężenie hałasu powinno się zmniejszyć (cewki powinny być wręcz niesłyszalne), natomiast przy grze natężenie hałasu powinien wzrosnąć.
Chciałbym również wspomnieć o specyficznej anomalii która jednoznacznie wskazała, że to są cewki. W Valhalli raz na 5 godzin zdarzały mi się 2-3 sekundowe zamrażanie ekranu - wtedy wręcz konsola milkła - nie było słychać żadnych cewek. Natomiast gdy gra wracała do poprawnego działania - cewki znów zaczęły brzęczeć.
Co dalej? Zadzwoniłem do supportu Playstation - opisałem całą sprawę, prosili mnie o wysłanie materiałów wideo ukazujący problem. Materiały zostały wysłane a problem opisany, więc pozostało mi czekanie na odpowiedź.
Jeśli coś się zmieni w mojej sprawie - napiszę.
PS. Przepraszam za filmik (światełka), ale nie chciało mi się nagrywać ponownie.
#ps5
źródło: comment_1606307916EviV19hq6aD6zvtXQsYpgc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu