Aktywne Wpisy

Ziomeczek1234 +92
Powiem tak, śmieszą mnie te k------a w pracy co zamawiają sobie wielce cateringi na cały miesiąc pod pretekstem BYCIA FIT I ZDROWĄ. Tak na prawdę są to leniwe k------a którym nie chce się gotować w domu. Z reguły wytrzymują max dwa miesiące na tych cateringach, gdzie oczywiście i tak dopychają się ciastami, cukierkami czy nawet zupkami chińskimi. Pierwszy tydzień zachwalają jakie to chodzą super najedzone i jakie pyszne te jedzenie. Potem zaczyna

Ciocia Kasia to prawdziwy mąż stanu chłopskiego (a raczej żona). Ciekawe kiedy ja zrzucą że stołka? PiS już pewnie ma gotowy program wyborczy na następne wybory który obieca że nie podniesie się wieku witaminkm a cuckoldy za nim zagłosują #rownouprawnienie #feminizm #rozowepaski #niebieskiepaski #emerytura
źródło: 4d9df59f4de0438eb814328264edf073
Pobierz

![[AFERA] Allegro OdZyskaj za%^ało mi konsole](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4929ab43187b1549bdb8bac8b4070e0565255e3a1d61abc0f3e8f4e8efcad12f,q80.png)

Jestem ojcem trójki dzieci, przy czym najmłodsze z nich jest jeszcze na tyle małe, że wymaga usypiania na rękach. Co najciekawsze, podobnie jak w przypadku swojego rodzeństwa, maluszkowi najłatwiej jest zasnąć przy normalnej, spokojnej muzyce. Kołysanki, pozytywki czy piosenki dla dzieci w naszym przypadku się nie sprawdzają. Dlatego postanowiłem zebrać w jednym miejscu sto utworów / piosenek, przy których nasz niemowlak zasypia z dużą łatwością, a które jednocześnie mogą okazać się być interesującą pozycją również dla dorosłego słuchacza.
Zbiór w założeniu ma nie tylko pomóc świeżo upieczonym rodzicom, którzy borykają się z problemami podczas usypiania dzieci w tradycyjny sposób (być może właśnie podaję Wam gotową receptę), ale skierowany jest również do wszystkich osób, które potrzebują odrobiny relaksu i wytchnienia od codzienności; do osób, które chcą poznawać nową muzykę, do osób, które gustują w spokojnych klimatach, jednym słowem dla każdego, kto ma choć odrobinę ochoty zapoznać się z tego typu playlistą :)
Tag do obserwowania (lub czarnolistowania) >>> #spokojnebrzmienie <<<