Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +129
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Wiem ze na pewnym odcinku drogi jesst fotoradar ktory lapie wszystkie pasy z osobna. chwile wczesniej jest ograniczenie do 50. i uwaga awantura jest o to ze napisalam "co zlego jest w jezdzie 45km/h na ograniczeniu 50km/h."
Dla p0lakow ponizszy znak oznacza "JEDZ MINIMUM 50 BO INACZEJ JESTES ZAWALIDROGA I SIEDZ W DOMU A NIE ZA KOLKIEM". To mnie naprawde rozbraja xD
Ha tfu.
#polscykierowcy #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: comment_1607065053ubPE98a3EbcRvkkiZq8HgO.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1607065586bg00hmi6ibiH2P7SiGjoa2.jpg
Pobierz@dorotka-wu: Nic złego o ile jedziesz prawym pasem.
U mnie jest fotoradar w miejscu, w którym jest ograniczenie do 70. Co robią mistrzowie kierownicy? Zwalniają do 50 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiersiowkaPelnaZiol: no ja widzac ogarniczenie puszczam noge z gazu - zazwyczaj mam okolo 50 km/h przy fotoradarze - jezeli mam np 45 a jeszcze fotoradaru nie minelam to nie przyspieszam koniecznie do 50 lub wiecej :) przyspieszam w momencie kiedy wiem ze najdrozsze zdjecie mi nie grozi.
nie jest prawdą
@Nie_znany
Czyli na autostradzie mam jechać cały czas 140?
Jak będę chciał jechać 40 km/h przez wieś to będę jechać 40km/h, a jak ci się nie podoba to wyprzedź.
Pewnie jesteś kierowcą, który siedzi na zderzaku i mruga długimi jak ktoś jedzie wolniej niż taki król szosy.