Nie regulujcie odbiorników. Na pierwszym planie jedna z wielu mazurskich dróg leśnych (⌐͡■͜ʖ͡■) Wiedzieliście, że gravele oprócz swojej uniwersalności na różnych nawierzchniach drogowych radzą sobie także jako amfibie? ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
Total tiles: 1086 (+15 Max cluster: 589 (+21) Max square: 21x21 (-)
@cezeterson: masz fabryczne opony? jak dają radę? jak z jazdą na asfalcie?
@LegoCiemnyLas w tym tribanie fabrycznie były założone Hutchinson Overide 35C. Jestem z nich zadowolony. Ogólnie jeżdżę po spoko szutrach, ale ostatnio zdarzało się po śniegu i nawet po typowej szklance i o dziwo te opony się w ogóle w tych warunkach nie ślizgają.
@cezeterson jprdl, błoto nawet na wierzchu błotników xD
@geuze kupiłem za 9 Stówek, choć przeoczyłem jedną promocję, bo był za 849 zł na BF (╥﹏╥) warto sobie zasubskrybować frazę "Wahoo" na Pepperze, może się coś uda przycebulić :D
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
Nie regulujcie odbiorników. Na pierwszym planie jedna z wielu mazurskich dróg leśnych (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Wiedzieliście, że gravele oprócz swojej uniwersalności na różnych nawierzchniach drogowych radzą sobie także jako amfibie? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Total tiles: 1086 (+15
Max cluster: 589 (+21)
Max square: 21x21 (-)
#rowerowyrownik #triban #wykoptribanclub #gravel #ruszmirko #kwadraty
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
źródło: comment_1608920602DKXrWq0MLV1uJ6GmM7ilD8.jpg
Pobierzźródło: comment_1608920896OwYxocr431NpMuw4qjy29t.jpg
Pobierzźródło: comment_1608920969WTZTvlar5dDFsFBde1tVDu.jpg
Pobierz@LegoCiemnyLas w tym tribanie fabrycznie były założone Hutchinson Overide 35C. Jestem z nich zadowolony. Ogólnie jeżdżę po spoko szutrach, ale ostatnio zdarzało się po śniegu i nawet po typowej szklance i o dziwo te opony się w ogóle w tych warunkach nie ślizgają.
@inyourface to przeważnie sam