Aktywne Wpisy

Gmeras +300
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia
źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
synadama +169
#kolej
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
Kanarówa. Aż ciężko sobie wyobrazić, że jeszcze kilkanaście lat temu panowało niepisane przyzwolenie na organizowanie tu hucznych libacji alkoholowych w kłębach gęstego dymu tytoniowego...
źródło: temp_file8751482473084302380
Pobierz

Nie regulujcie odbiorników. Na pierwszym planie jedna z wielu mazurskich dróg leśnych (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Wiedzieliście, że gravele oprócz swojej uniwersalności na różnych nawierzchniach drogowych radzą sobie także jako amfibie? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Total tiles: 1086 (+15
Max cluster: 589 (+21)
Max square: 21x21 (-)
#rowerowyrownik #triban #wykoptribanclub #gravel #ruszmirko #kwadraty
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
źródło: comment_1608920602DKXrWq0MLV1uJ6GmM7ilD8.jpg
Pobierzźródło: comment_1608920896OwYxocr431NpMuw4qjy29t.jpg
Pobierzźródło: comment_1608920969WTZTvlar5dDFsFBde1tVDu.jpg
Pobierz@LegoCiemnyLas w tym tribanie fabrycznie były założone Hutchinson Overide 35C. Jestem z nich zadowolony. Ogólnie jeżdżę po spoko szutrach, ale ostatnio zdarzało się po śniegu i nawet po typowej szklance i o dziwo te opony się w ogóle w tych warunkach nie ślizgają.
@inyourface to przeważnie sam