Aktywne Wpisy

mirko_anonim +244
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz
StraznikWiecznosci +171
Hobbystycznie sprzątam #gory po idiotach... Ogarnijcie się w tym #swietokrzyskie. Sterta po przejściu 8 km pętli. Musiałem pakować pod pokrowiec przeciwdeszczowy.
źródło: 20260706_111804
Pobierz

DAC w cenie dobrej pizzy, kupiony w sumie z ciekawości
Potestuje i wrzucę recenzje jak przyjdzie
#audio #audioboners #sluchawki #audiofile #aliexpress
źródło: comment_16092245293NNvbjoizLpNKMl8PjPwy6.jpg
Pobierz@Atreyu: czym będziesz testował? Wrzucisz wykresy itp?
Za to mam cały przekrój słuchawek od (też akurat chińskich) KZ ATE za 20zł po ATH W1000Z za 3400zł I inne DACi do porównania
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Za to już na superluxach za stówę słychać ogromną różnice między źródłami dźwięku, różnymi kartami dźwiękowymi czy dacami
Nie planuje tworzyć referatu na portalu branżowym, tylko dać swoje odczucia - czy warto, bo sprzęt kosztuje grosze a jest często
DAC to po prostu przetwornik analogowo cyfrowy, działa plug and play zasadniczo z każdym urządzeniem od telefonu, poprzez komputer z Windowsem, Maca czy boxa do TV ma androidzie
Typowa karta dźwiękowa też składa się między innymi z wbudowanego DACa, ale ma też układy odpowiedzialne za nagrywanie dźwięku (i wejście mikrofonowe), więcej gniazd i możliwość odtwarzania dźwięku przestrzennego,
@Nemesh: o tym też słyszałem pozytywne opinie, ale rzeczywiście jest już trochę droższy, choć dalej to połowa ceny jak za jako takie Fiio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu