Wpis z mikrobloga

• 0
@oddajciemikontozlodzieje: Tu ewidentnie widać, że ktoś podczas transportu musiał złapać paczkę tak jak ja na zdjęciu i takie efekty, co nie zmienia faktu, że jak będzie jakaś dobra promka to skorzystam z tego sklepu
  • Odpowiedz
  • 1
@damw: Ruski sklep. Niby tam sprzedają zwroty itp ale wielu osobom trafiają się pudełka w idealnym stanie. Druga kwestia to sposób pakowania, tylko w worek :/
  • Odpowiedz
@mietek123456: @damw Sklep jest legitny, towar oryginalny, po prostu obchodzą się z nim jak Ruscy z niedźwiedziami. Kupuję tam co jakiś czas i pudełka są w stanie 6/10. Tak zniszczonego jednak nie dostałem nigdy. Zwroty realizują bez problemu.
  • Odpowiedz
Sklep jest legitny, towar oryginalny, po prostu obchodzą się z nim jak Ruscy z niedźwiedziami

@fspl2: o tym to ja wiedziałem. Nie spotkałem jeszcze tutaj info o tym, żeby ktoś nie dostał paczki. Widziałem natomiast masę narzekań na jakość pudełka. Jeśli ktoś kupuje dla siebie i pudełko ma gdzieś - to spoko opcja, bo tanio.

Ale może się taka nieprzyjemna sytuacja trafić, jak kiedyś jednemu mireczkowi co kupował Technic Defendera.
  • Odpowiedz