Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
kwmd +177
#systemkaucyjny to są jakieś jaja, że @MKiS_GOV_PL i my Polacy będziemy zasilać portfele głównie jakichś Duńczyków, którzy są beneficjentami rzeczywistymi spółki Polski System Kaucyjny S.A... Brawo.
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz

źródło: comment_1611337059XglGlLx58yDglTUE6SsO8S.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/55063835/musze-odniesc-sie-tutaj-z-w-odpowiedzi-do-wpisu-bo/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@am_anfang_war_napoleon: Wypraszam sobie. Uważam się za prawaka i wykopuję bo to wartościowa treść. W większości.
@am_anfang_war_napoleon:
Jestem tradycjonalistą, zwolennikiem oszczędnego państwa.
Jestem przeciwnikiem państwa opiekuńczego i redystrybucji dóbr w postaci podatków od dochodu.
Uważam LGBTQWERY+*^ za upośledzenie i niepełnosprawność płciową (nauka nie obala mojego stanowiska). Są dwie płcie i całe spektrum biologicznej
Obala.
Od razu wyjaśnij dlaczego LGBT korzystają z procedur leczenia bezpłodności, aby mieć dzieci.
Chwila, co mam dawać? Pisząc "obala" mam na myśli, że twojej hipotezy nie wspiera empiria.
To na tobie ciąży ciężar dowodu, tj. ty powinieneś dowieść tego, że lgbt to upośledzenie (skoro trzymamy się starej nomenklatury) i "niepełnosprawność płciowa" (cokolwiek
¯\_(ツ)_/¯
Rozmnażanie jest dość istotnym aspektem zdrowia. Replikacja jest nawet uznawana jako jedno z kryteriów życia!
@Kleki_Petra: Bo
@Kleki_Petra: Czy homoseksualiści mają statystycznie tyle samo dzieci co heterycy?
Rozumiem, że zaraz przedstawisz mi statystyki, które przy okazji ocalą od kompromitacji prof. Płatek.
Niby o czym miałoby świadczyć to, że nie