Wpis z mikrobloga

Co skłania Cię do określania się jako "prawaka"?

@am_anfang_war_napoleon:
Jestem tradycjonalistą, zwolennikiem oszczędnego państwa.
Jestem przeciwnikiem państwa opiekuńczego i redystrybucji dóbr w postaci podatków od dochodu.
Uważam LGBTQWERY+*^ za upośledzenie i niepełnosprawność płciową (nauka nie obala mojego stanowiska). Są dwie płcie i całe spektrum biologicznej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Arv_:

Dajesz

Chwila, co mam dawać? Pisząc "obala" mam na myśli, że twojej hipotezy nie wspiera empiria.
To na tobie ciąży ciężar dowodu, tj. ty powinieneś dowieść tego, że lgbt to upośledzenie (skoro trzymamy się starej nomenklatury) i "niepełnosprawność płciowa" (cokolwiek
  • Odpowiedz
@Kleki_Petra: Nie czuję potrzeby dowodzenia niczego, ale uzasadniłem mój punkt widzenia. W przypadku homosia nastąpiło upośledzenie instynktu rozrodczego. Ukierunkowanie tego instynktu na osobników tej samej płci, czyni osobę funkcjonalnie bezpłodną. Anatomicznie jest wszystko w porządku, ale dzieci nie ma.
¯\_(ツ)_/¯
Rozmnażanie jest dość istotnym aspektem zdrowia. Replikacja jest nawet uznawana jako jedno z kryteriów życia!

Wyjaśnij dlaczego korzystasz z antidotum na zatrucie metanolem podczas spotkań towarzyskich?

@Kleki_Petra: Bo
  • Odpowiedz
twojej hipotezy nie wspiera empiria.

@Kleki_Petra: Czy homoseksualiści mają statystycznie tyle samo dzieci co heterycy?
Rozumiem, że zaraz przedstawisz mi statystyki, które przy okazji ocalą od kompromitacji prof. Płatek.
  • Odpowiedz