Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +193
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz
Filippa +4
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz

#antynatalizm #ps5 #heheszki
źródło: comment_1611480191PYjZ6nqCfryCSFLD1JokFx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@LucaJune: mój stary nie grał w gry bo jest ze starszego pokolenia, ale gdybym mu np. porysował sprowadzany w latach 90tych z Francji aparat fotograficzny za kilka tysięcy to na pewno reakcją nie byłoby wzruszenie ramion. Zresztą, sam przyznałeś że żaden z ciebie gracz więc nie wiem po co tak porównujesz. Ja też bym
Dzięki za radę jak wychowywać dzieci - rozumiem że to od doświadczonego rodzica?
Jak walnę cię na parkingu drzwiami, to też mam prawo powiedzieć, że to tylko lakierowanie za 500 zł i żebyś się nie spinał ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
@Kosmiczny_pies_Kazak: o, pan merytoryczny wyciągnął arsenał argumentów