Wpis z mikrobloga

Dóbra jeszcze raz pisze bo mi coś wpis usunęło. To tak. Szlifowałem boschem bez okularów ochronnych i
Mi wpadło do oka małe ziarenko wielkości polowy ziarenka piasku, i siedzi par dni. Nie boli i nie czuje go. Nic się złego nie dzieje. Jak go wyciągnąć. Ale mam nadziej ze zsam wyjdzie. Do okolisty nie pójdę bo nie lubię chodzić do lekarza. Miale 3 takie okruszki 2 wyciągnąłem bez problemu patyczkiem małym drewniany.. To. Jest metalowy okruszek bo magnesem nie idzie tego wyciągnąć.

A wyjdzie sam może nie?
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee69 - Dóbra jeszcze raz pisze bo mi coś wpis usunęło. To tak. Szli...

źródło: comment_16116985948PHpK557looDo5NRNVmxML.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jeeeeeeeeeeeeeeeeeee69: Tak jak pisałem, nie wyjdzie sam, nie wyciągniesz tego sam. Okulista ci tu jedynie pomoże. Wiem z autopsji, że to jest nieprzyjemne ale pojechałem z okiem na szpital (bo najbliżej było) i 20 minut i po wszystkim
  • Odpowiedz
  • 0
@jeeeeeeeeeeeeeeeeeee69: Szczerze nie wiem, milimetr góra nie więcej. Oko mnie nie bolało, ale czułem że coś tam mam, i okulistka powiedziała mi, że będę mieć "rysę" i jak pójdę do swojego okulisty to mam go o tym poinformować.
  • Odpowiedz
  • 0
@jeeeeeeeeeeeeeeeeeee69: O ironio, ja szlifowałem chyba kątowniki w farby i jeszcze krążkiem do cięcia a miałem na nosie swoje okulary korekcyjne i jeszcze ten chujaszek się wbił. Jakbym był na twoim miejscu to bym z tym jechał, bo to L4 można zgarnąć, o------l od szefa ( ͡° ͜ʖ ͡°) i receptę na antybiotyk i ewentualnie jakiś żel. Takie combo ja dostałem xd
  • Odpowiedz
Jeżeli chodzi o ten odłamek w oku co miałem to jakby was to ciekawiło to po miesiącu on sam wylazł albo się rozpuścił i nie ma po nim śladu. Oko mnie nie bolało, nie swędziało nic się nie działo. Ale pewnie dla bezpieczeństwa jak będziecie coś mieli w oku to idźcie do okulisty

https://www.wykop.pl/wpis/55151153

@MalaHelenka
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee69 - Jeżeli chodzi o ten odłamek w oku co miałem to jakby was to ...

źródło: comment_16142546990nhO8afd3fbM0MuurWH5PL.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz