@suluf: Jak ktoś chce to może sobie sprawdzić w dowolnym internetowym słowniku. To że to lata u ludzi pod różnymi postaciami to ich zabawa czy głupota. Ale że Warga czy Gonciarz, jako ludzie światli, celowo zdejmują istotę z tych pojęć, to już wygląda słabo. Niech się z tym po prostu zmierzą takim jakim jest.
@suluf: Jeśli nie rozumiesz, to spróbuję prościej: Mamy tłum de*ili, którzy nie ogarniają tych definicji. Teraz Warga i Gonciarz do nic dołączyli. Tyle że w drugą stronę wypaczają definicje.
Widocznie desperacko szukasz formy obrony swoich idoli. xDD
(nie wiem czemu, ale starasz się z siebie zrobić jak powyżsi - de*ila)
@milymirek: Albo nie dziwi problem z kimś używającym "złej" definicji, pisane na portalu gdzie nigdy nie jest używana prawidłowo i jest obelgą która jest wrzucana zamiast
Dobra widzę, ty chyba nie łapiesz sarkazmu lub ironii i bierzesz wszystko całkowicie serio ( ͡°͜ʖ͡°)
@suluf: Taaa, teraz się sarkazmem zasłaniaj. xDD Pisałem cały czas, że co najmniej udajesz, starasz się z siebie zrobić de*ila. Głupota czy celowe - nie mój problem. EOT.
@milymirek: Piszesz to na wykopie gdzie żeby się załapać na którąkolwiek z tych definicji wystarczy nie nienawidzić kobiet
To że to lata u ludzi pod różnymi postaciami to ich zabawa czy głupota.
Ale że Warga czy Gonciarz, jako ludzie światli, celowo zdejmują istotę z tych pojęć, to już wygląda słabo.
Niech się z tym po prostu zmierzą takim jakim jest.
@milymirek: Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy to jest zły uczynek. Dobry, to jak Kali zabrać komuś krowy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znajdziesz żebym się wypowiadał o tych zjawiskach?
źródło: comment_1612054605aw6dgwoHTXh5mf0Hr2qqNA.jpg
PobierzMamy tłum de*ili, którzy nie ogarniają tych definicji.
Teraz Warga i Gonciarz do nic dołączyli. Tyle że w drugą stronę wypaczają definicje.
Ja tam bym do tłumu de*ili nie dołączał.
Coś jak zmiana definicji "złodziej" na "osoba troszcząca się o równowagę w portfelach obywateli".
Na potrzeby konkretnej sprawy można sobie tworzyć definicje jakie się chce i co do tego nie ma wątpliwości. Pojęcia to są narzędzia jak każde inne.
Ale istotą tych pojęć jest wskazanie na
@suluf: Wygląda że udajesz że nie rozumiesz komentarza jako całość...
Komentarz usunięty przez autora
@milymirek: Żeby nie było - ja ich lubię. To nie znaczy że nie mogę im czegoś wytknąć.
@milymirek: Albo nie dziwi problem z kimś używającym "złej" definicji, pisane na portalu gdzie nigdy nie jest używana prawidłowo i jest obelgą która jest wrzucana zamiast
@suluf: Napisałem jaki mam stosunek do używania pojęć a ty wmawiasz coś innego niż napisałem. Głupota czy celowe - nie mój problem. EOT.
@suluf: Taaa, teraz się sarkazmem zasłaniaj. xDD
Pisałem cały czas, że co najmniej udajesz, starasz się z siebie zrobić de*ila.
Głupota czy celowe - nie mój problem. EOT.
@milymirek: Mówię o ich wypowiedzi.