Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +97
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak co kwartał publikuję swój koszyk inflacyjny. Nie inaczej jest w styczniu. Do rzeczy:
1. Czy jest taniej, co z tą inflacją ?
2. Czy warto kupować teraz ziemię by sadzić ziemniaki ?
3. Może zaopatrzyć się w konserwy, bo ceny żywności wystrzeliły w kosmos wraz z rakietami Elona ?
4. Dobra, to czy GUS kłamie ?
Na te pytania Wam nie odpowiem, ale w linku poniżej prezentuję swoje kwartalne zestawienie.
https://justpaste.it/8lv9y
Enjoy!
#budzetdomowy #finanse #inflacja
produkty na tej liście są ściśle powiązane z planem biznesowym, to są naczynia połączone, biznes się nie spina to podwyżka lub zmiana składu, jeśli jednak da się znaleźć lukę na aby w dobie kryzysu podnieść
Dałbyś tym produktom jakąś bardziej realną ilość, to nikt by nie miał nic do zarzucenia Twojej tezie, że jest taniej. A tak - ma.
Takie przeliczniki wynikają ze specyfiki danych produktów. 100 gram chleba zostało wzięte po tym, jak zostało zmniejszone jego opakowanie. Więc żeby mieć pkt referencyjny to odnoszę koszt chleba do 100 gram. Reszty nie ruszam, bo póki co producenci tych produktów nie zmieniają gramatury opakowań. Jak zmienią - odniosę ceny do gramatury referencyjnej :)
Co do ogórka to wtedy kiedy robiłem to zestawienie był dostępny ten tylko na sztuki i tak
@campgolf
Patrząc po koszcie ostatnich zakupów już się nie mogę trochę doczekać najnowszej aktualizacji, która będzie w pierwszej połowie maja.