Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +333
Najlepsza praca aktualnie? Żadna, o której pisali na wykopie. Żaden hehe programista 15k, żaden freelancer, żadna działalność.
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
Najlepsza fucha obecnie to lekarz i nawet z tym nie dyskutujcie.
Przychodzi ktoś przeziębiony - Neosine, coś na nos/gardło/kaszel i spadaj
Przychodzi ktoś z anginą, zapaleniem - antybiotyk i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami żołądkowo-jelitowymi - IPP i spadaj
Przychodzi ktoś z problemami o podłożu psychosomatycznym - jakaś pregabalina i spadaj
źródło: 483C498D-80D4-43D5-BA0F-B837DD8E0B3E
Pobierz
mirko_anonim +39
✨️ Jak podróż dookoła świata zrujnowała moje marzenia o rodzinie i domu Ⓘ
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas
Czuję ogromny żal i resentyment wobec żony. Ponad 6 lat temu, krótko po ślubie, mieliśmy odłożone ponad 100k zł. Chciałem wtedy kupić mieszkanie, zacząć życie na swoim zamiast wynajmować, mieć stabilną bazę, żeby potem zakładać rodzinę. To był mój priorytet, jeszcze przed ślubem jasno mówiłem, że dom i dzieci to dla mnie najważniejsze cele w życiu.
W dodatku był to czas

Nie ma to jak profesjonalne podejście moderatorów. Obrażanie byłego uploadera bo przestał uploadować dla darkw xD Równia pochyła się robi z tego forum. Jak już ktoś wcześniej zauważył to w-----i się w sytuację gdzie w wielu tematach brakuje aktywnych linków i nie ma nawet komu tego uzupełniać bo z tego co widzę głównym uploaderem został "BruT4L". A sam wszystkiego nie ogarnie przez co wygląda to jak wygląda. Wygaśnięte linki i brak szybkich reuploadów.
#darkwarez
#darkw
źródło: comment_1613299098eVqKxGMfMRJNfu2GQjFlH3.jpg
PobierzOd dawna robili za moimi plecami, bo ich bolało, że jestem najlepszym uploaderem.
Nikt nie mial tyle programow co ja, tak samo jak większosc gier, z ktorych wyciagałem screeny sprawdzając czy działają. W dodatku filmy i seriale niszowe też miałem, ktorych inni nie mieli i nie chcieli, zwłaszcza te starsze.
Po zamknieciu rekina, nie
Szkoda , skąd teraz pobiore dany program ? Tak przynajmniej zawsze od ciebie pobierałem.