Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej. To najlepiej trafia do naszych wyborców, dlatego nasi wyborcy chcą nas słuchać i z tego powodu wyborcy chcą na nas głoso
@van-der-staas: Artykuł autorstwa doktora nauk ekonomicznych, żywego przykładu, że w Konfederacji są wykształceni inteligentni ludzie, nosi tytuł "Jak strolować Sanepid".
@van-der-staas: O jakie wyczucie. Jeszcze wczoraj mi jakiś miłośnik prawicowych mediów tłumaczył, że on tylko gra i to wszystko dla beki ( ͡°͜ʖ͡°) Chyba aż przeczytam z ciekawości.
Btw właśnie zerknąłem na ich stronę, tam grafik się nie nudzi xD
@ZaplutyKarzelReakcji: wolnosc podatkowa, mam nadzieje ze dozyje dni gdzie Mentzen jest ministrem finansów. Dobrowolny zus dobrowolne skladki zdrowotne usuniecie polowy administracja 500+. Pewnie nigdy nie bedzie rzadzil bo lewqctwo tylko daj i daj i opodatkuj bogatego
@van-der-staas: kiedyś kiedyś, jeszcze za czasów swojego ala kucostwa, kupiłem dwa trzy razy te gazetę. Byłem głupi i naiwny, a i tak porażała mnie merytoryka i jednostronne spojrzenie autorów w tym pismidle. Jedno z większych gówien na rynku. Chociaż jakby tak pomyśleć, nie ma chyba w Polsce tygodnika opinni który prezentuje jakiś poziom? Może Polityka, ale i tak to nie to co kiedyś.
Poważna, merytoryczna opozycja xD
Wychodzi na to, że w tej kadencji protokół został odpalony niesamowicie szybko. ¯_(ツ)_/¯
¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@ZaplutyKarzelReakcji: Nie mozesz tak mowic!!! Zaraz przyjdzie kleopatrixx i bedzie sie produkowac, ze to jedyny ratunek dla kraju xD
Btw właśnie zerknąłem na ich stronę, tam grafik się nie nudzi xD
źródło: comment_1613380658greXtXXoWm0ZBSVFI2WPXD.jpg
PobierzChociaż jakby tak pomyśleć, nie ma chyba w Polsce tygodnika opinni który prezentuje jakiś poziom? Może Polityka, ale i tak to nie to co kiedyś.