Wpis z mikrobloga

Tajger jest delikatnie mówiąc roślinką, taka jest prawda nie ma co sę oszukiwać. Policzyłem słowa w pijackiej wypowiedzi beczki i odjąłem jego puste slogany i powtarzanie się. Odpadła ponad połowa jego wypowiedzi. Zobaczcie niżej.

Cała wypowiedź beczki to 298 słów, przyimków, zaimków i spójników i czego tam jeszcze. Wyciąłem z wypowiedzi Ojca Pijo jego puste slogany czyli:
-Tego typu
-Trzeba iść do przodu a nie do tyłu.
-Trzeba myśleć główką a nie dupom.
-Bęc.
-Łobaben.

Po tej operacji z 298 słów pozostało 184 słowa czyli pozostało 62% słów. Oznacza to że 38% wypowiedzi beczki to jego puste slogany.

Następnie wyciąłem z wypowiedzi te słowa w których uszok sie powtarza. Zostawiłem tylko pierwsze wystąpienie danego ala przekazu. Po tych dwóch działaniach z 298 słów pozostało 131 słów. Oto ala przekazy które beczka powtarza więcej niż raz.
-2 x przywitanie z nimformacją że Ojciec Pijo wrócił akaz z ala pracy.
-3x powtarzanie że sobie kupił łańcuszek.
-2 x że trzeba iść do roboty i zarobić.
-3x że inni ciągną z renty i MOPSu.

Podsumowując. Po wycieciu z wypowiedzi Ojca Pijo jego pustych sloganów i powtarzania się z początkowych 298 słów pozostało tylko 131 słów. Oznacza to że ala przekaz w wypowiedzi uszatka stanowił jedynie 44% wypowiedzianych słów a pozostałe 56% to jego puste slogany które wypowiada bez użycia mózgu oraz powtarzanie tego co już przed chwilą mówił. Roślinka Bebg.

Tekst beczki przed wycięciem:
Bęc bęc witam itam subujecie tt trzeba isć do prozdu nie do tyłu tt dopiero wróciłem z pracy trzeba iść do prodzu nie do tyłu tt bęc. Witam itam widzowie tt. Ja wróciłem z pracy tt. Czóż śnieg jest sypie trzeba ogarniać tt. Właśnie widzowie takie życie jak sie mowi widzowie ale opłaca się bo many mamy tt. Dwa kupiłem coś fannego tt. Mmmm zobaczyymy w kieszeni tt. Łobaben tt pozwoliłem sobie kupić coś takiego. Jak widzicie łańczuszek tt. Łobaben tt Zaraz będzie skąd ma Tajge pieniądze tt. Wystarczy iść do roboty i zarobić tt bęc. I kupiłem sobie sygnet sobie kupiłem tt. Mam tutaj sygnet mam drugi sygnet tt. Czyli mam dwa sygnety mam tt. Łobaben tt Coś wam powiem sie pracuje odstawia się pieniądze ine rzeszy żyć nie umierać. A wy niektórzy z renty ine rzeszy. Idźcie do roboty zaróbcie a będzie git majonez tt. Kupiłem sobie tego fach fachtem ze mam łańcuch. Muszę zobaczyć sobie tt. No i co powiecie tt gamionie którzy siedzą i z renty ciągną czy z mopsu tt no właśnie. Śmiać mi się chce ale dobra to nie jest ważne ważne że trzeba iść do przodu nie do tyłu właśnie widzowie no właśnie trzeba myślec główką nie dupom tt tego. Co mam powiedzieć trzeba iść do przodu a nie pitolić o tym samym jak niektórzy mówią aaa po co iść do pracy po co zarobic mieć swoje wziąć rentę z mopsu ine rzeszy. Pojedziecie dalej chyba nie tt. Właśnie trzeba myśleć główką nie dupom tt. Ogunie rzyczę wam smacznego bo zaraz bedę robił obiad tt trzebn iśc do przodu nie do tyłu tt bęc.

A tu po wycięciu sloganów i powtarzania sie.
witam itam subujcie dopiero wróciłem z pracy Czóż śnieg jest sypie trzeba ogarniać Właśnie widzowie takie życie jak sie mowi widzowie ale opłaca się bo many many Dwa kupiłem coś fannego Mmmm zobaczyymy w kieszeni Jak widzicie łańczuszek Zaraz będzie skąd ma Tajge pieniądze Wystarczy iść do roboty i zarobić I kupiłem sobie sygnet sobie kupiłem Mam tutaj sygnet mam drugi sygnet Czyli mam dwa sygnety mam żyć nie umierać. A wy niektórzy z renty ine rzeszy. Idźcie do roboty zaróbcie a będzie git majonez Muszę zobaczyć sobie Śmiać mi się chce ale dobra to nie jest ważne ważne że właśnie widzowie no właśnie tego. Co mam powiedzieć a nie pitolić o tym samym jak niektórzy mówią Pojedziecie dalej chyba nie Właśnie Ogunie rzyczę wam smacznego bo zaraz bedę robił obiad

#bonzo
trach - Tajger jest delikatnie mówiąc roślinką, taka jest prawda nie ma co sę oszukiw...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trach: Akat oprasowanie bonzlogiczne zasługujące conajmniej na doktorat tego typu! Doszanowanie i czopka (dżokejka) z głowy;)
Kyrat nadal nie wiem gdzie jest "ukryty pszekaz w pszekazie", o którym fafluni na gniotach beczka DLR...?

Awaśnie... ktokolwiek widział... ktokolwiek wie...
  • Odpowiedz
@trach: Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to że Uszaty BęcV i tak nie zrozumie myśli przewodniej tego co chciałeś opisać. Wiem że tu wpada i czyta,ale nierozumie o czym jest rozmowa.Jest potwornie wręcz ociężały umysłowo i reaguje tylko na proste komendy:srać,spać,chlać,machać gulką.On naprawdę nie zrozumiał jednego zdania napisanego przez Ciebie.
  • Odpowiedz
@Joint-Wayne: Ukryty przekaz między wierszami to kolejny pusty slogan beczki. Usłyszał gdzieś to to i wydaje mu się że jest mądry kiedy tak mówi. Lubię te momenty kiedy godzinami płacze że nie rozumiemy jego przekazu a potem twierdzi że są ukryte przekazy. Śmieszne że nie łączy faktów i nie widzi sprzeczności bebg.
  • Odpowiedz
Uszaty BęcV i tak nie zrozumie myśli przewodniej

@PonuryBatyskaf: Myślę że przeczyta tylko slogin i zrezygnuje a jak nie to zrezygnuje jak zobaczy że tekst dłuższy niż jedno zdanie. O jakimś czytaniu chyba nie ma mowy a już zrozumieć to dla uszatka jak polecieć na marsa.
  • Odpowiedz
@trach: Po usunięciu sloganów, powtórzeń i nic nie wnoszących sformułowań: witam subujcie dopiero wróciłem z pracy śnieg sypie trzeba ogarniać ale opłaca się bo kupiłem coś fannego w kieszeni łańczuszek skąd ma Tajge pieniądze Wystarczy iść do roboty I kupiłem sobie sygnet Czyli mam dwa A niektórzy z renty Idźcie do roboty a będzie git Śmiać mi się chce rzyczę wam smacznego bo zaraz bedę robił obiad

Zostaje 57 słów
  • Odpowiedz
Zostaje 57 słów

@Waldhoffer: Bu ha ha 19% treści 81% bezsensownego faflunienia. Jakby jeszcze policzyć ile z tego bełkotu to prawda to może zostałoby ze 2% bo może faktycznie śnieg akat padał wtedy.
  • Odpowiedz
@trach: Jesteście zwyczajnie śmieszni (żeby noe powiedzieć, że żałośni). Bonzo i ta jego Kobra są upośledzeni a i tak radzą sobie w życiu tak ze trzysta razy lepiej, niż wy. Bonzo pracuje, Kobra dba o dom, mają dzieciaka i w miarę normalne życie. wy jedynie co umiecie, to się na nich zesrać i tracić czas na jakieś debilne analizy dowodzące waszej wyższości nad nimi. Ha tfu!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@trach: Tekstowe beczka.tar.gz hyyyy. Tak mysię że słowo «wizowie» pojawia się tak często, że też powinno zostać pokasowane.
  • Odpowiedz