Aktywne Wpisy
SuicideLeopard +72
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

PozdroMleczny +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zniewolimy was ZIEMIANIE!
A tak serio xDDD Widać komuś brakuje atencji, straszny cringe. Swoją drogą polecam filmy MsMadLemon, która również uwielbia retrosprzęty, zna się na muzyce i jeszcze ogarnia całkiem nieźle elektronikę ¯\_(ツ)_/¯
Co do kolegi, może go sobie wymyśliłam? Jak w serialu Detektyw Remington Steele? Nie pomyślałeś o tym? xD
Kiedyś tez wyciekło jej zdjęcie...nie polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
No tak. Tę amigę sobie też wymyśliłaś jak kolegę w „waszym’” dułecie XD
Czy możecie polecić mi jakieś cienkie, ale ciepłe rękawiczki damskie? Do codziennego użytku. Z góry dziękuję. #modadamska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedorozowychpaskow
@Banacek: To się robi naprawdę zabawne xD Ponieważ brniesz w swoje urojenia coraz głębiej. Moja
Taki odraz jego XD:
"No kim ona może być? Nie daje mi to spokoju. Zaraz mi o-----e jak się nie dowiem. No nie wytrzymie, muszę coś napisać,
źródło: comment_1616013012szbNQWPisRs0F5mEKLVkA5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Banacek: Widzisz Tomuś (tak, ja też umiem w internety), mimo, że użyłeś tak wielu tagów, w tym kilku naprawdę popularnych to osiągnąłeś dokładnie nic, poza tym, że się skompromitowałeś.
Nie chce mi się nawet wnikać w absolutny brak logiki (znam się na kobietach, miałem dwie żony xDDD). Dostałeś kosza od MS Studio? No trudno. Ale takie zagrywki dyskwalifikują cię przy