Wpis z mikrobloga

@Banacek: W zasadzie równie dobrze mogę być ruskim szpiegiem, agentką mosadu, czarownicą, albo nawet kosmitą.

Zniewolimy was ZIEMIANIE!

A tak serio xDDD Widać komuś brakuje atencji, straszny cringe. Swoją drogą polecam filmy MsMadLemon, która również uwielbia retrosprzęty, zna się na muzyce i jeszcze ogarnia całkiem nieźle elektronikę ¯\_(ツ)_/¯

Co do kolegi, może go sobie wymyśliłam? Jak w serialu Detektyw Remington Steele? Nie pomyślałeś o tym? xD
xandra - @Banacek: W zasadzie równie dobrze mogę być ruskim szpiegiem, agentką mosadu...
  • Odpowiedz
@Banacek: Xandra to folklor wykopu, miała wcześniej konto Xhanita i Nemka wiec od dawna tu lata i raczej nie jest trollem a atencjuszką z dziwnymi poglądami ¯\_(ツ)_/¯

Kiedyś tez wyciekło jej zdjęcie...nie polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Banacek: Xantia mnie zablokowała jak jej napisałem że jak wyprowadzi sie od babci, to jej nie będzie truła ze jest niewierzącą xD ona ma cos z głową na punkcie jej braku wiary. Wpisy w wielki piątek "aa paczcie p0laczki kat0le jak w--------m mienso" albo w sierpniu się odpala i pisze zawsze "reeee j----e pielgrzymki, glupie ludzie ciemny lud reee" xD ja tam lubię poczytac te jej wysrywy, trosze zaluje ze
  • Odpowiedz
@Banacek: Ciekawe co ja ci zrobiłam, że mnie tak nienawidzisz i dodatkowo obrażasz? W sumie wali mnie co sobie takie dzbany, jak ty o mnie myślą, nie takie teorie słyszałam i mam to w dupie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@xandra: Kiedyś się pochwaliłeś że miałeś amigę 1200 z 040 w invinitiv tower z klawiaturą od cdtv. Przypomnij mi jeszcze raz, jak można podłączyć klawisze od cdtv do towerki invinitiv?
No tak. Tę amigę sobie też wymyśliłaś jak kolegę w „waszym’” dułecie XD
  • Odpowiedz
@KatpissNeverclean: Hahaha, nie wiadomo czym można tu już podpaść. Piszesz o babskich sprawach - spadaj julka, wrzucisz swoją fotkę, uuu atencjuszka, nie piszesz o tuszach do rzęs, kremach, farbach do włosów i bieliźnie czy rękawiczkach - jesteś facetem! xDDD Naprawdę trzeba pomocy innych różowych w zakupie głupich rękawiczek, logika tego typa powala xD

@Banacek: To się robi naprawdę zabawne xD Ponieważ brniesz w swoje urojenia coraz głębiej. Moja
  • Odpowiedz
@xandra: Kompletnie nie czaje takich postów, u "normalnego" człowieka zostają co najwyżej w głowie a piszą je jedynie kompletni desperaci, kryptopsychofani. Musi być pewny, że jesteś kobietą bo chce sobie zwalić a nie chce by się później okazało, że walił do faceta ¯\_(ツ)_/¯
Taki odraz jego XD:
"No kim ona może być? Nie daje mi to spokoju. Zaraz mi o-----e jak się nie dowiem. No nie wytrzymie, muszę coś napisać,
R.....S - @xandra: Kompletnie nie czaje takich postów, u "normalnego" człowieka zosta...

źródło: comment_1616013012szbNQWPisRs0F5mEKLVkA5.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@RETROWIRUS: Akurat to kim jestem łatwo ustalić ;)

@Banacek: Widzisz Tomuś (tak, ja też umiem w internety), mimo, że użyłeś tak wielu tagów, w tym kilku naprawdę popularnych to osiągnąłeś dokładnie nic, poza tym, że się skompromitowałeś.

Nie chce mi się nawet wnikać w absolutny brak logiki (znam się na kobietach, miałem dwie żony xDDD). Dostałeś kosza od MS Studio? No trudno. Ale takie zagrywki dyskwalifikują cię przy
  • Odpowiedz