Wpis z mikrobloga

@Dobuch: Aha. I to jest kompromitujące? Przecież wyjaśnił w jakiej sferze ma poglądy lewackie a w jakiej konserwatywne. Gospodarczo prawo, obyczajowo lewo. Czyli liberał.
  • Odpowiedz
@CreativePL: Już mi się nie chce wracać do tego podcastu bo się męczyłem oglądając go, ale sam sobie zaprzeczał, ma w------e ego i uważa że ma zawsze rację itd. Także nie brałbym go jako argumentu
  • Odpowiedz
  • 3
@marcinjasiu tak oglądam. Powiem więcej jutub mnie fascynuje od strony zapleczowowej. A jeżeli uważasz że wpis z konstruktywna krytyka to ich promowanie no to cóż... Niedługo pojawi się więcej wpisow. Bo wykop to jedyna platforma na której mogę dotrzeć do twórców. Bo wiem że przeglądają.
  • Odpowiedz
@CreativePL: oczywiście że, mówienie o kimś to jego promowanie, z nikąd nie wzięło się powiedzenie "nie ważne jak o tobie mówią ważne że mówią". Cała kultura związana z mediami społecznościowymi to jedno wielkie bagno dlatego omijam.
  • Odpowiedz
@marcinjasiu: też mnie zaciekawiło to pod względem typu- jak ten biznes wygląda od kuchni XD A tak wgl to po co w takim razie udzielasz sie w temacie, który uważasz za szit? Po co nabijasz więcej komentarzy pod wpisem o jakichś gupich jutjuberach? ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo jedno albo drugie
  • Odpowiedz