Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +163
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

No nic #koniecpandemii nie zostaje usunięty. Raczej co jakiś czas opublikuje pewne moje przemyślenia na temat pandemii. No ale cóż, "obliczenia" bądź co bądź były złe, a całość się nie udała.
Zbyt naiwny jeszcze jestem. Bezczelność aktualnej władzy nie zna granic.
28.03.2021 Dzisiejszy wpis:
Wpis pojawia się po tak długim czasie bo otrzymałem bana za udostępnienie linka do telegrama. Oczywiście, dla moderacji nie jest problemem wrzucanie 24/7 gołych bab, łamanie praw autorskich gifami z meczów, anonse, wjeżdżanie na kobiety. Bana dostaje się za to, że chciało się pogadać gdzieś indziej niż na tym prehistorycznym forum, gdzie nawet mój tag nie działa poprawnie i musze wklejać linki do wpisów żeby każdy mógł sobie poczytać wcześniejsze.
Co się wydarzyło przez te 3 tygodnie z hakiem?
A no w sumie to mało. Mieliśmy początek lockdownu na Warmii i Mazurach. Teraz po 3 tygodniach już wiemy, że to nic nie daje. Gdy lockdown się zaczynał chorych było ponad 900, dzisiaj mamy 885 chorych (a raczej zakażonych) w tym województwie. Więc jak na dłoni widać, że lockdowny tych sfer życia publicznego, które zostały zamknięte nic nie dają.
Zarażamy się przede wszystkim w dwóch miejscach:
1. Pracy
2. Szpitalu
I tutaj zamykanie meblowych, fryzjerów, knajp, pubów nic nie da. Samo zamknięcie restauracji to jakieś 0,5% spadku zakażeń (według amerykańskiego CDC), a noszenie masek w porywach to 2%. To nic nie daje, a zwolennicy lockdownów są po prostu ślepi.
Służba zdrowia zapycha się bo jest niedofinansowana (2 mld na tvp), personelu nie ma -> kazali im wyjechać, a nie dlatego, że ludzie sobie chodzą na burgery do knajp, które walczą z reżimem, czy nie noszą masek na pustych chodnikach.
Przede wszystkim należy pamiętać, że rząd operuje NASZYMI pieniędzmi a nie swoimi. Powinno się maksymalnie przesunąć pieniądze na wsparcie służby zdrowia a nie rozwalać NASZE pieniądze na pisowską propagandę na TVP. Obrzydliwą propagandę sukcesu jak za najlepszych lat Uszatka. Widzowie TVP są karmieni tak dalece idącymi kłamstwami, że nie wiedzą o aferze Obajtka, nie wiedzą o tym, że zgony ludzi są spowodowane odmową świadczenia ochrony zdrowia i jawnym oszustwem. Wstrzymano zabiegi i rehabilitacje I NIKT Z TYM NIC NIE ZROBIŁ. Nawet sławne #wolnemedia inne niż TVP dalej karmią ludzi wirusową propagandą i próbują wmówić jak źle jest bo jako społeczeństwo nie pilnujemy obostrzeń. Wina za zły stan służby zdrowia leży tylko i wyłącznie w rządzie i jego rozdawnictwie. I to sobie trzeba uświadomić a nie pisać, że jest ciężko bo Grzesiu zjadł Burgera gdzieś tam.
Lek:
Ten blok znika. Nic w tych tematach się nie rusza. Tracę tylko czas na szukaniu informacji. Jeśli będzie coś ciekawego wkleję to po prostu wyżej.
Szczepionka:
Jedzie do nas 7 mln dawek a więc można będzie w pełni zaszczepić 3,5 mln ludzi. Spoko. Kto chce niech się nie szczepi. , kto chce niech się szczepi.
Plebiscyt na wpis na tagu #koronawirus
Jeśli chcecie możecie przesyłać swoje propozycje wpisów na tym tagu z okresu 03.2020-03.2021. W rocznicę katastrofy smoleńskiej wybierzemy wpisy w poniższych kategoriach:
1. Najlepszy wpis.
2. Najgłupszy wpis
3. Największy szur
4. Największy covidianin
5. Najlepsza teoria spisowa.
6. Najbardziej marytoryczny użytkownik.
Jeśli nie będzie propozycji sam wybiorę :)
#koronawirus #koniecpandemii
Wołam plusujących ostatni wpis:
@taktoto, @szad7, @KaMaTwo, @Kenked98, @krzychu32124, @Kadela, @dexter-morgan, @nightdriver-v2, @DennisBryson, @ciut_gorszy, @masterinfo, @Nizarlak_Horoszczanski, @TestoDepot, @sztuczkipawelego, @poprostuzyj, @bartton, @chakabala, @syzygia,
https://www.wykop.pl/wpis/55576931/spis-wszystkich-postow-pod-tagiem-koniecpandemii-d/
Nie przechodzę covida lekko ale też nie otarłem się o szpital. Nikomu nie polecam a i nie mam 20 lat bo być może jest to kluczowe dla tego jak ciężko się przechodzi wirusa.
Komentarz usunięty przez autora