Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kml86: jakbym o wszystkim miał pisać to bym nie miał czasu m.in właśnie na takie airdropy, a też nikt nie wiedział ile tego wpadnie. Na wykop rzadko wchodzę. Trzeba siedzieć na odpowiednich kanałach/interesować się odpowiednimi rzeczami.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: No i tak jak wspomniałem, Twoja analiza zawiera błąd, bo zakłada, że tylko jedną rzecz robię, a wspominałem że jakbym miał o wszystkim pisać, bo bym nie miał czasu na te rzeczy które robię.
A z dzisiejszego wpisu można się dodatkowo m.in dowiedzieć, że są projekty którym może być warto i tak się przyjrzeć - patrz ekosystem solany.
  • Odpowiedz
@Kyappu: nawet trochę ponad. sprzedałem 50% po jakieś $8 zaraz po tym jak go dostałem. ale potem odkupiłem ale już nie pamiętam po ile. coś koło $2. i teraz sobie sprzedaje od poziomu $25-$45
  • Odpowiedz
@MolestaEwnement: ja o tym dropie dowiedziałem się jak go dostałem. Robienie specjalnie rzeczy żeby to dostać się średnio opłaca. Widzisz kolega @WakeupPoland dostał teraz 10k ale nie ma czasu nawet na wykop bo tyle tych dropów robi. Mało z nich się opłaca, większość to scamy polujące na Twoje dane.
  • Odpowiedz