elgrecqo
elgrecqo
Potrzebuję numer telefonu, na kartę, o jak najdłuższym okresie ważności konta, bez konieczności doładowywania. Ktoś się orientuje która sieć ma jakąś sensowną ofertę w tej sprawie? Ważne bym mógł odbierać połączenia i smsy, Oddzwaniać nie muszę.
#telefony #prepaid #gsm #kiciochpyta
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
archi3
archi3
@elgrecqo: wrodzinie. 2 lata ważności po każdym doładowaniu nawet 5zl.
1
cukru
@elgrecqo: W nju wystarczy raz na 3 miesiące odpisać na smsa utrzymaniowego.
1
Specjalista_Plus
@elgrecqo: w Plusie da się włączyć ważność na rok za zasilenie 5 zł.
1
Specjalista_Plus
@elgrecqo: wybierz dowolny starter naszej sieci i przed doładowaniem wpisz kod na Rok Ważności Konta (RWK).
Najtańszy starter kupisz za 5 zł, możesz zrobić to nawet online:
• taryfa Plus Elastyczna na Kartę, starter kupisz tutaj
kod na RWK: *136*11*12#
• taryfa Nowy Plush, starter kupisz tutaj
kod na RWK: *136*11*10#
Jeżeli masz już jakiś starter, to zweryfikuj najpierw jaka jest na nim taryfa (kod: *147#), jeśli inna niż
1
Matpiotr
@elgrecqo: Play rok ważności konta wysyłasz kod co rok o nie musisz nawet ładować.
1
elgrecqo
elgrecqo
@archi3: @cukru: Dzięki Mirki / Mirabelki
0
elgrecqo
elgrecqo
@Specjalista_Plus: Poproszę jakieś info na pw lub tutaj.
0
elgrecqo
elgrecqo
@Specjalista_Plus: Więc zakupiłem starter za 5 zł. Zarejestrowałem numer. Mam taryfę Plus Elastyczna na Kartę. Po wpisaniu kodu na RWK wyskakuje mi komunikat: Usługa niedostępna. Sprawdź 1) Czy masz wymagane środki. 2) Czy usługa nie wyklucza się z inną usługą 3) czy spełnione są inne warunki w celu jej aktywacji
0
Specjalista_Plus
@elgrecqo: napisz proszę, jaka informacja wraca po użyciu kodu sprawdzającego: *136#
0
elgrecqo
elgrecqo
@Specjalista_Plus: Aktywne Promocje: GIGA Bank w Plus
0
zychu69
@elgrecqo: jak skończyła się historia z roczną ważnością konta?
0
elgrecqo
elgrecqo
@zychu69: Na tą chwilę nie mogę dokonać aktywacji kodu na przedłużenie. @Specjalista_Plus jak tam sytuacja?
0
zychu69
to super promocja @Specjalista_Plus
0
Specjalista_Plus
@elgrecqo: prześlij zatem proszę (z pozycji tego serwisu nie mam wglądu do konta) opis sprawy wraz z numerem telefonu i danymi (imię i nazwisko oraz numer PESEL) przez ten [formularz ](https://bok.plus.pl/system/templates/selfservice/plus/#!portal/201600000001000/contact_us?). Jeśli podasz mi tutaj numer otrzymanego zgłoszenia, postaram się przyśpieszyć odpowiedź.
0
elgrecqo
elgrecqo
0
Specjalista_Plus
@elgrecqo: dziękuję za numer zgłoszenia. Interwencja już wysłana.
0