@overjoyed: tak robiłam z byłym. Obecny ma prawko ale nie jeździ więc wątpię zeby ogarnął jeżdżenie gdzies za granica xd @Hasia: nie stac mnie, nie umiem prowadzic.
A samochod na wakacje lepiej wynajac. Jakbym mial swoim hatchbackiem jechac w dalsze wojaze to bym chyba wolal wynajac rodzinnego minivana. Poskladasz kanapy, to sie przespisz i poruchasz.
@Kanarynka: Siedzenie na dupie odpada ale przejść klika metrów z dworca pkp na pks żeby przedostać się z miasta w ustronne miejsce to już za dużo xD Kup samochód w takim wypadku.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@Hasia: nie stac mnie, nie umiem prowadzic.
@Kanarynka: zmienić faceta
@RoyalWolf: tak, ale jedziesz 2x dłużej niz samochodem, a jak juz dojedziesz gdzieś to żeby coś pozwiedzać itd to samochód koniecznie.
@Kanarynka: nie jeżdżą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@overjoyed: a wiesz jakie ceny czy cos?
@Kanarynka: lataja ;)
A samochod na wakacje lepiej wynajac. Jakbym mial swoim hatchbackiem jechac w dalsze wojaze to bym chyba wolal wynajac rodzinnego minivana. Poskladasz kanapy, to sie przespisz i poruchasz.
Przygodne spanie ma swoje duze plusy, zwlaszcza na wakacjach. Z 4* hotelu takich wspomnien nie przywieziesz.