Wpis z mikrobloga

Miraski i Mirabelki!
Chciałem opisać bardzo przyjemną sytuację, która mnie spotkała!
Niedawno odkurzyłem swoją starą konsole, mianowicie Xboxa360. Niestety żadnej gry na tą konsole już nie posiadałem więc postanowiłem kupić jakieś tytuły, które miło wspominam. Znalazłem, zakupiłem na allegro i napisałem do sprzedającego z pytaniem czy otrzymam paczkę przed weekendem majowym.
Gry kupiłem o 18, a na drugi dzień o 8 rano paczka była gotowa więc super czas!
Jak otrzymałem paczkę to się bardzo zdziwiłem!
Poniżej macie zdjęcie gier oraz dodatkowego fanta, który dostałem od sprzedawcy.
Ten lizak oraz podpisana koperta tak bardzo poprawiły mi humor, że postanowiłem się podzielić z wami pozytywnym zaskoczeniem!
Uważam, że gdyby każdy Sprzedawca tak miło traktował klienta to świat byłby lepszy!
Wiem, że akcja jest zamierzona żeby pokazać się z jak najlepszej strony, ale robiąc zakupy za 40 zł nie oczekiwałem niczego poza działającymi grami.
Tak więc jeśli chcecie kupić jakieś gry to polecam sklep na allegro tanio-gry.
W komentarzach dodam jeszcze screen, żeby nikt mnie nie posądzał o to, że tam pracuje czy cus.
W tagach dodam inne konsole, bo z tego co widziałem, to sklep posiada też gry na inne konsole
#gry #allegro #zakupy #xbox #ps4 #ps3 #xboxone
szubik - Miraski i Mirabelki!
Chciałem opisać bardzo przyjemną sytuację, która mnie ...

źródło: comment_1619874149D3eEoJH6pjoTFebMsaxqyz.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Angmac: ej tak prawdę mówiąc, to są to zerowe koszty, ale od razu lepiej się patrzy na sprzedawcę jak otrzyma się taką pierdółkę.
Dosyć często kupuje gry ale pierwszy raz spotkałem się z takim zachowaniem ze strony sprzedawcy ()
Mają stałego klienta dzięki temu ((oo))
  • Odpowiedz
@szubik: kiedyś kupowałem bodaj Uncharted 4 i sprzedająca wysłała mi dodatkowa kartkę w kształcie serduszka, opisującą swoje doznania odnośnie gry i życzyła mi tego samego ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz