Pogoda sprzyja coraz bardziej, trawa zieleni się z dnia na dzień intensywniej, a słoneczne dni zapraszają nas na ogrody i tarasy...
A co powiecie na kubek dobrej kawy w takich warunkach? Co prawda samej kawy Wam nie sponsorujemy, ale już kubek owszem!
Razem z Rafałem z @Hostmark znów puszczamy w świat pierwszą serię baryłkowych kubków opatrzonych naszymi logotypami. Można by wręcz powiedzieć, że trochę takie vintage te nasze kubeczki, bo pokazują inną epokę naszych działań za sprawą poprzednich logotypów. ( ͡°͜ʖ͡°)
Z takim kubkiem to można na przykład zasiąść przed komputerem lub telefonem i wrzucać nowe wpisy na bloga, edytować lub tworzyć stronę www, pisać boty i programy, a to wszystko realizować w warstwie Internetu z pomocą HostMark właśnie. Czy wiecie, że oni nadal dają naszym wampirom dostęp do swoich usług po rewelacyjnych cenach? I tym razem dorzucają do puli darmowy rok hostingu dla zwycięzców XI edycji Baryłki Krwi. Nic, tylko tworzyć. (ง͠°͟ل͜͡°)ง _______________________
Powyższy post jest zapowiedzią #rozdajo dla krwiodawców, którzy wzięli udział w jedenastej edycji wykopowej akcji Baryłka Krwi. Wzorem poprzednich edycji szczegóły pojawią się w podsumowaniu. Edycja VII | Edycja VIII | Edycja IX | Edycja X
@stachuprzytelefonie: Kurła Mirek... Jeśli dodajesz wpisy na baryłkę (do czego zachęcamy) i wygrasz to jak tylko będziemy mieli możliwość przekażemy Ci nagrodę. ( ͡°͜ʖ͡°)
@stachuprzytelefonie: ostatnio byłam po dłuższym czasie i lekarz do mnie mówi "następnym razem proszę przyjść w czwartek, bo dajemy dwa dni zwolnienia i będzie miała Pani długi weekend". No nie ukrywam, że mnie zaskoczyli
Czy ktoś wie jak to jest możliwe? Makaron przechodzi przez parówki, jak? Czy da się to zrobić domowymi metodami? Chodzi mi to po głowie od 8 lat. #kiciochpyta #zagadka #tajemnice #pomocy
A co powiecie na kubek dobrej kawy w takich warunkach? Co prawda samej kawy Wam nie sponsorujemy, ale już kubek owszem!
Razem z Rafałem z @Hostmark znów puszczamy w świat pierwszą serię baryłkowych kubków opatrzonych naszymi logotypami. Można by wręcz powiedzieć, że trochę takie vintage te nasze kubeczki, bo pokazują inną epokę naszych działań za sprawą poprzednich logotypów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z takim kubkiem to można na przykład zasiąść przed komputerem lub telefonem i wrzucać nowe wpisy na bloga, edytować lub tworzyć stronę www, pisać boty i programy, a to wszystko realizować w warstwie Internetu z pomocą HostMark właśnie. Czy wiecie, że oni nadal dają naszym wampirom dostęp do swoich usług po rewelacyjnych cenach? I tym razem dorzucają do puli darmowy rok hostingu dla zwycięzców XI edycji Baryłki Krwi. Nic, tylko tworzyć. (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Nagrody ogłoszone w ramach XI edycji:
1 | 2 |
#barylkakrwi #krwiodawstwo #hosting
źródło: comment_1620210228w1sP4cX1BVHkBkYJHTih6K.jpg
Pobierz@Hilma666: serio? o.o