Aktywne Wpisy

enten +35
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak ja uklepię jakąś trasę palcem po mapie "po twardym" to nie ma bata żeby było źle (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dziś poznałem nawierzchnię gorszą od głębokiego i sypkiego piachu - drobny żwirek wysypany na np. Pomidorowej i Brzozowej w Laskach.
Znowu też trasa na 50 km, chyba wypadałoby pójść trochę dalej. Trochę tylko siodełko do góry podciągnąć, co będzie wymagało sporo siły, w końcu jakiś tydzień temu wbijałem sztycę (⌒(oo)⌒)
Na deser zdjęcia opon po przejechaniu 9146 km (przód) i 8727 km (tył) w porównaniu do nowych. W tym czasie nie przebiłem dętki ani razu, pompowanie co kilka tygodni do 5 atm., jazda od asfaltu przez szuter do górskich kamieni (rok temu zaliczyłem wspinaczkę na Skrzyczne od strony Szczyrku i zjazd po przeciwnej stronie).
Max square: 8x8 (+1)
Max cluster: 83 (+20)
Total tiles: 197 (+20)
#rowerowyrownik #wagantowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1623418831NS4tocnAWE0JanAHIQ3oDv.jpg
Pobierz#pdk