Aktywne Wpisy

LM317K +52
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Saloon mnie już trochę męczył (a przy okazji skończyły się potrzebne klocki), więc wróciłem do drugiej części makiety.
Chciałem w praktyce przetestować Freeform, no i jednak jest to zdecydowanie trudniejsza do opanowania technika niż myślałem. Wyszło tak sobie, ale i tak jestem w miarę zadowolony z efektów (bo to moja pierwsza próba w tej technice).
Dodatkowo zbudowałem fajne drzewo.
#lego #chwalesie #diy #looneytunes
źródło: comment_1623573164kYhNKpxV5pIQl9xGURZNPk.jpg
Pobierzźródło: comment_1623573225MeAkI0Cv5XPtLfkm6x3wrE.jpg
Pobierzźródło: comment_1623573238eiuttAKk8GNeo2hheSaB5i.jpg
PobierzCo uwazasz za najtrudniejsze w Freeform? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
plate 1x1, 1x2, 1x3, ....
plate 2x2, 2x3, 2x4, ....
slope
wedge w różnych kolorach, slope curved
@fizzly: dawno temu ktoś mi właśnie mówił, że super, gdybym dodał Kojota i Strusia do makiety (nie pamiętam niestety nicka tego Mireczka). Wtedy jeszcze nie było tych CMF'ów. Jak się tylko pojawiły to od razu miałem już tą scenkę przed oczami - nie wiedziałem tylko, gdzie to dokładnie wcisnę xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@SelinaKyle: to jest technika budowania podstawy pod MOC. Nie budujesz bezpośrednio na baseplate/plate, tylko najpierw budujesz sobie podwyższoną "podstawę" za pomocą małych elementów wykorzystując do tego SNOT'a (czyli te klocki, gdzie masz studa na boku). Daje to bardziej naturalny i fajniejszy wygląd
@bardzospokojnyczlowiek: a czemu nie? Specjalnie zrobiłem niskie, a mogłem 2-3x większe też bez problemu zbudować
1. Click
2. Click
3. Click
źródło: comment_1623586594xRca9fJKpHKs7Bnkqat63W.jpg
Pobierz@damw: Beep Beep! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak zobaczyłem te brązowe góry po raz pierwszy to od razu skojarzyłem z Kojotem i Pędziwiatrem.
@CCCCC: a to byłeś Ty!
@boguslaw-de-cubalibre: lepiej późno niż wcale ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@boguslaw-de-cubalibre: xD Każdy jeden klocek potem mam liczyć? O_O
no to już by