Aktywne Wpisy

JatuArmy +143

20 sekundowy gniot, Sebol znajduje się wśród chaszczy niczym losowy bezdomny lump, telepie nim na wszystkie strony jak menelem podczas ataku padaczki olkoholowej i macha łapami jak gdyby odganiał nalot much afrykańskich.
Wydaje mi się wizowie, że #bonzo przed śmiercią zaczął pożerać duszę #sebcel i teraz mamy tego efekty.
Wydaje mi się wizowie, że #bonzo przed śmiercią zaczął pożerać duszę #sebcel i teraz mamy tego efekty.

Niedzielny pojedynek zakończył się zwycięstwem druida Alagara (748 głosów), który zdobył 119 głosów więcej od władcy Shaktiego (629 głosów). Gratulujemy!
Dzisiaj zmierzą się ze sobą kapitan leśnej straży AvLee i wędrowca z Wrót Żywiołów:
- Gelu - Zrodzony z elfiej i ludzkiej krwi wychowanek generała Kendala jest znanym i szanowanym oficerem AvLee. Jego blada twarz i ogniste włosy dopełniają plemienne tatuaże na całym ciele. Aparycja Gelu jasno wskazuje, że jest on awangardowym fanem industrialnego rocka, przez co nie znosi wykonywać rozkazów. Najtrudniejszym w życiu półelfa jest ułożenie fryzury na bal - szkoda, że nikt w Enroth nie produkuje jeszcze żelu do włosów...
- Fiur - Młody żywiołak energii został wcielony do wojsk Wrót Żywiołów podczas inwazji Kreegan, jednak zdecydował się na dezercję do Tatalii. Poznał bowiem zbawczą moc cudownej muzyki drum & bass, której stał się największym propagatorem. Jego wrodzone zdolności i elektromagnetyczny fryz są stałymi elementami scenerii na jego koncertach. Powtarza, że zamiast krwawych bitew powinniśmy pokonać Kreegan w wielkim dance-offie.
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
O co chodzi?
źródło: comment_1624902299rCvVLklpIM3BFnhEMCzxUA.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
źródło: comment_16249034937QwRoTiKaJq4DexBI788sW.jpg
Pobierzźródło: comment_1624903512E5IsJsZXpOvEAw3X1A8ugx.jpg
Pobierz