Aktywne Wpisy
mlody91pl +7
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak jak wspomniałem miałem 2 zbiory: pierwszy z ludźmi plusującymi wpisy, drugi to plusy na rozdajo.
Osoby występujące w obydwu zbiorach to:
I te osoby brały udział w losowaniu. Zwycięzca w komentarzu.
@bardzospokojnyczlowiek: dokładnie tak było xD
no to przegrałeś xD
#legodamwa
źródło: comment_1625562666n23qLWSspcuvcFbdiSK6Jk.jpg
PobierzOdezwę się za chwilę na PW aby uzgodnić szczegóły
źródło: comment_1625563756Zxi548wAZekjUu9MHVrhBs.jpg
Pobierz@dobrzecisiewydaje: ok, zapamiętam, żeby następnym razem jak będę robił jakieś rozdajo, usunąć cię z listy xD
@damw: kurde no( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jak będziesz kiedyś w okolicy wroclawia to stawiam browara( ͡° ͜ʖ ͡°)
bardzo boli glowa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janusz_mustermann: nope. Nigdy kaca nie mam, więc wesele + poprawiny + poprawiny poprawin nie były dużym problemem