Aktywne Wpisy

auto_reply +33
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?
pavlucco +252
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz

Nawiązując do tego i tego wpisu. Parę serwisów powiedziało "za 2 miesiące termin", kumpel brata co mnie przyjął to tylko "ojej, pressfit na węglu. Future shock. Nie tykam tego, jedź do Speca". Dał mi namiary na Specialized w Kato. Full max przegląd "platynowy", wymiana klocków, łańcucha, piasty z przodu, nowy łańcuch ultegra, łożyska suportu zmienione na japońskie, serwis future shock. Dalej klika. Przekładka z podobnego Diverge do mojego całej korby - jest cicho. Korba siadła. Jakaś wada fabryczna. Niecałe 5k km. Szarpnąłem się na Praxis Zayante Carbon. Rower chodzi jak złoto. 2k pln poszło, ale można jeździć :D
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1626419469hSSYGRV7hqvNeFiQeT4Zgt.jpg
PobierzKorba wyszła niecałe 1100 z montażem. Na necie chodzą koło 1400-1500.
tylko ROMET!
nie dość, że wiecej j-----a z wymianą to żywotność prawej miski (u mnie 4-5 tys za najwyższy model shimano) to sa jaja.
z racji braków w szimano zacząłem wymieniac samo łożysko prawe i za kilka złotych dziala i to praktycznie tyle samo co orginal
Niebieski ma nowego Rometa i ma z nim non stop jakieś problemy. ¯_(ツ)_/¯
Zależy jak się trafi. Jak odebrałem rower to mi w aucie wywaliło "check engine". Z deszczu pod rynnę :D
źródło: comment_1626425883csJbcEgrPDBujvptb1tFeu.jpg
Pobierzźródło: comment_1626427710bsFCzlN2iy9r6qUXXYhTZO.jpg
PobierzJak masz Speca na węglu i te ich wynalazki typu Future Shock to pozdro jak znajdziesz jakiś serwis, który się za to weźmie :)