Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +367
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

eSUBA94 +231

#romet
#gravel
#rower
Chainstay jest dłuższe w rowerach z hamulcami tarczowymi lub gdzie mają wejść większe koła czyli nie dotyczy ta sprawa w obrębie tego samego modelu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zanim kupiłem SPD jeździłem z zwykłych butach, zdążało się zahaczyć piętami - działo się to głównie podczas jazdy po jakiś chaszczach.
Co do przedniego koła to żeby zahaczyć czubkiem buta musisz bardzo chcieć - ewentualnie niefortunny zbieg wielu czynników :-)
Podsumowując - kupując rower bałem się tego o czym piszesz, jednak nie ma tragedii.