Dziś odcinek na słodko. Drodzy Państwo, przed Wami… Sernik na zimno z brzoskwiniową dekoracją.
Korzystając z okazji, że mamy sezon na brzoskwinie, Ayako postanowiła pokazać Wam w jaki sposób można przetworzyć te owoce i przy okazji zrobić coś pysznego. W większości przepisów na tego typu zimne serniki używa się brzoskwiń z puszki, tu jak zwykle robimy wszystko od podstaw.
Nie chcę ciągle spamować Wykopaliska/Głównej, więc dziś przepis wyłącznie dla Mirko-fans.
Dziś odcinek na słodko. Drodzy Państwo, przed Wami… Sernik na zimno z brzoskwiniową dekoracją.
Korzystając z okazji, że mamy sezon na brzoskwinie, Ayako postanowiła pokazać Wam w jaki sposób można przetworzyć te owoce i przy okazji zrobić coś pysznego. W większości przepisów na tego typu zimne serniki używa się brzoskwiń z puszki, tu jak zwykle robimy wszystko od podstaw.
Nie chcę ciągle spamować Wykopaliska/Głównej, więc dziś przepis wyłącznie dla Mirko-fans.
#gotujzwykopem #japonia #zainteresowania #ciekawostki #gotowanie #bojowkacukiernicza #bojowkapiekarska