Wpis z mikrobloga

Czyli podsumowując "dobry" Kang uznał, że to złe, że jego wersje się biją między sobą i podbijają inne rzeczywistości więc zniszczył nieskończoną ilość alternatywnych rzeczywistości zostawiając tylko swoją jedyną słuszną żeby już nie było o co się bić ( ͡° ͜ʖ ͡°) do tego zabrał wszystkim istotom w swoim uniwersum wolną wolę. Nawet jak jesteś aligatorem i nieświadomie zjesz nie to co powinieneś to czeka cię upokarzający proces i śmierć. Jak dla mnie największy zły czwartej fazy już został zabity.

Jak dla mnie to taka sama logika co miał Thanos tylko jeszcze bardziej absurdalna skala. "O nie bijom się, więc wymorduje jeszcze więcej żeby się nie bili".

#loki #marvel
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Soothsayer:
Czyli Sylvie decyzja była jednak słuszna, a że konsekwencje tego potencjalnie spowodują ponownie zalamanie/wykasowanie się kolejnych od odnóży rzeczywistości wg. Mnie niczym też nie różni się od akcji Thanosa.
Każdy robi to samo, myśląc że rozni się od innej osoby z którą walczy.
Avengers TLDW
  • Odpowiedz
@Soothsayer: @cin123654: @Soothsayer: Linie nie są kasowane, tylko poszczególne osoby i przedmioty z tych linii są przenoszone do miski Aliotha.
Nic innego się nie dzieje.
Przez to linie stają się neutralne i przestają się wyświetlać na wyświetlaczu linii czasowych w TVA.

Wystarczy, że nie ma podróżnika czasowego albo wydarzeń dążących do ich utworzenia w sposób niezgodny z planem Kanga (bo np. Avengers mogło podróżować w
  • Odpowiedz